TERRACEARTIST fa pergola terasztető 9×4 méter

Egyedi készítésű, hajlított gerendás pergola terasztető, amely akár 9 méter távolságot is áthidal, 4 db sarkon elhelyezett oszloppal. Ettől nagyobb fesztávra is készítettünk már terasztetőt, ami 12 méter volt. Pergoláink kizárólag hossztoldott és rétegragasztott borovi vagy vörösfenyőből készülnek, hogy több 10 éven át kiszolgálja tulajdonosa igényeit.
A Milesi vagy a Remmers cég felületkezelő anyagiaval festjük fa szerkezeteinket, ezéltal is biztosítva a hibátlan megjelenést és a tartós, strapabíró felületet.
Pergoláink tetejét a legtöbb esetben polikarbonát tetővel fedjük, melyet rozsdamentes anyagokkal rögzítünk. A tetőt pedig egy speciális hőtükrös fóliával ragasztjuk le, hogy megvédje a felmelegedéstől, ezáltal alatta is kellemesebb az időjárás nyáron.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk pergolákat, terasztetőket. 2020-tól már rusztikus vagy Provence és Shabby Chic kivitelben is készültek fa tetők. 90 %-ban rétegragasztott fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. A kezdetektől fogva hajlított gerendás megoldásokkal is dolgozunk, melyek akár 12 méter áthidalására is képesek. Polikarbonát tetővel és a Milesi cég festékanyagaival egy igazán tartós, időtálló megoldást gyártunk.

ANYAGA

Elsősorban hossztoldott és rétegragasztott anyagokkal dolgozunk, melyek borovi fenyőből vagy vörösfenyőből készültek. Prémium anyagfelhasználás, hogy a szerkezet elemei ne csavarodjanak és repedezzenek össze.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat, lazúrokat, lakkokat használunk, melyek kültéri fa felületek kezelésére készültek. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek jól bírják a vizet és magas UV álló képességgel is felruházta őket a Milesi cég.