Fa bútorokInspirációk

Egyedi bútor gyártás Budapesten a BútorKováccsal

Egyedi bútor gyártás Budapesten a BútorKováccsal
Egyedi bútor gyártás Budapesten a BútorKováccsal

Manapság számos háztartásban kell elgondolkodni azon, hogy készítessünk-e egyedi bútorokat, hiszen a legtöbb helyre nem feltétlen férnek be az előre gyártott, lapra szerelt szerkezetek.Az egyedi bútoroknak elsősorban a pici lakásokban, mini garzonokban, illetve az új építésű otthonoknál, ahol fontos a funkcionalitás.

Hol is lehetne fontosabb szempont mindez, mint egy pörgős budapesti hétköznapokat élő pár vagy család otthonában. Budapesten számos helyre készítettünk már bútort, de a nagy többségük leginkább egyedi kivitelezés volt, mivel egy gardróbot a két fal közé csak egy egyedi bútorokat gyártó cégnél tudunk megvásárolni, hiszen egy „tucat” szekrény méretéből kifolyólag nem biztos, hogy pontosan passzol.

Továbbá Budapesten a legtöbb lakás, legyen az nagypolgári vagy „csak” egy mini garzon, nem feltétlen a funkcionális építészeti eljárások figyelembe vételével készült anno. Ugyan egy nagyvárosi polgári otthonban azért nem panaszkodhatunk a hely szűkére, hiszen a hatalmas tereket igencsak rugalmasan tudjuk kezelni. Viszont annyi biztos, hogy nagyon furcsán néz ki egy 6 méter hosszú falon egy 2×2 méteres lapra szerelt „beépített” bútor, mivel a helyet közel sem használja ki maradéktalanul.

Inkább keressünk meg egy egyedi bútor gyártót Budapesten vagy mondjuk a BútorKovács-ot :), aki már évek óta készít funkcionális bútorokat nagyvárosi otthonokba. Hasznos és ötletes megoldásokkal, kedvező árakkal készítünk mindenféle funkcionális, egyedi bútort, melyet akár két hét alatt is le tudunk gyártani, hiszen, ha fontos Önnek a precizitás és a rövid határidő, akkor minket választ.

Tehát, ha még nem talált Budapesten egy igazi asztalost, illetve bútorgyártó céget, aki egyedi bútorokat készít, akkor ajánljuk magunkat a BútorKovács-ot!

( forrás: az egyedi bútor gyártó Budapesten – ButorKovacs.hu )

Related Articles

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
AsztalokFa bútorokInspirációk

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában – Rusztikus fa étkezőasztalok

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában - Rusztikus fa étkezőasztalok

Március végén érkeznek a legújabb, fából készült konyhapult megoldásaink
Inspirációkrusztikus fa asztallapokrusztikus konyhabútor

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában!

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában! Rusztikus fa konyhapult

shabby chic stílusú mennyezet gerenda a HolzArttól
Fa gerendákInspirációk

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda
Fa parkettaFelújításInspirációk

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!