Fa gerendákInspirációk

HolzArt rusztikus, bontott hatású födémgerenda

HolzArt rusztikus, bontott hatású födémgerenda
HolzArt rusztikus, bontott hatású födémgerenda

Sokak számára már régóta ismert a poliuretán, azaz a hungarocel anyagból készült, rusztikus födémgerenda. Elsősorban mennyezetre vagy speciális esetekben oszlopok takarására is használják.
Ennek kapcsán fejlesztettük ki a saját gyártású, lucfenyőből készült, belül üreges, rusztikus mennyezet vagy közismertebb nevén födémgerendánkat.
Az állgerenda, több funkciót is betölthet, hiszen egyedi méretben is készítjük, de van 5 féle színben, standard méretű, kész rusztikus gerendánk, melyeket elsősorban mennyezetre szerelnek fel. Standard mérető födémgerendáink, 19×17, 13×19, 12×12, 6×9 cm külmérettel bírnak. Az első szám, mindig a magasságot, a második pedig a gerenda szélességét jelentik.

Minden általunk készített gerendának a belmérete is fontos, hiszen, ha egy már meglévő gerendázat burkolására használnánk, akkor azoknak passzolni kell. Ezért érdemes körültekintőnek lenni és e-mailben ajánlatot kérni, amiben leírjuk, hogy pontosan mekkora gerendát szeretnénk eltakarni.
Lehetséges, hogy a standard méretű, lucfenyőből készült, gerendáink valamelyike jó lehet. Viszont, ha nem akkor sincsen semmi gond, mivel egyedi méretben is rendelhető a termék. Rugalmasan és gyorsan kezeljük az egyedi megrendeléseket, hiszen az alapanyag folyamatosan készleten van, csak a gerendák összeragasztásával és a rusztikus felület kialakításával, majd annak festésével kell foglalkozzunk.
Egyedi méretek természetesen nem csak a vastagságra, illetve a szélességre vonatkoznak. hosszban is rendelkezésre áll gyakorlatileg bármekkora méretű. 1 méterestől egészen a 12 méteres hosszig vagy amekkora egy nyerges vontatóra ráfér. Amennyiben nem megoldható a helyszínre szállítás, akkor ott is „összenatikolhatunk” bármekkora méretű födémgerendát.

Költséghatékonyabb, tartósabb és bármikor újra festhető az általunk készített, rusztikus fa gerenda, amely nem utolsó sorban sokkal környezetbarátabb, mint egy hungarocellből készült termék. Továbbá nem csak a termék anyaga, hanem a felszereléséhez használt anyagok is sokkal-sokkal zöldebb eljárást képviselnek, mint a poliuretán, hiszen az utóbbit egy speciális ragasztóval szokták a mennyezethez rögzíteni.

Számos helyen felhasználható még a HolzArt rusztikus födémgerendái, mivel az egyedi gyártásnak köszönhetően még látványáthidaló is készülhet akár a helységek nyitott vagy éppen ajtóval lezárt nyílásai fölé. Továbbá oszlopok és már, olyan elem eltakarására is használható, melynek esztétikai szempontból semmi keresnivalója az adott enteriőrben. Akár egy vasból vagy éppen egy betonból készült, áthidalóra is könnyedén gyártunk, rusztikus gerenda, hatású burkolatot.
Nincs tehát akadály, hiszen, mind méretben, mind pedig színben és struktúrában is tudunk alkalmazkodni az egyedi igényekhez. Viszont, ha „csak” néhány design elemet szeretnél az otthonod mennyezetére, hogy feldobd egy kicsit vagy otthonosabb szeretnéd tenni, akkor válasz standard méretű, mennyezetgerendáink közül a neked tetsző színűt!

Hol találod az oldalunkon a gerenda termékeket? Hogyan rendelhetsz tőlünk rusztikus gerendát? Egyszerűen és gyorsan! Rusztikus, födémegerendáinkkal kapcsolatban itt tudsz nézelődni és, ha megtaláltad a neked tetsző színt, akkor töltsd ki az ajánlatkérő formot vagy keress minket telefonon vagy e-mailben! Telefonszámunk a +36 30 5049261, e-mail címünk pedig a butorkovacs@butorkovacs.hu

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?