AsztalokFa bútorokInspirációk

KRAKKO klasszikus ipari stílusú fa tetős asztal

BK-KRAKKO klasszikus ipari stílusú fa tetős asztal
BK-KRAKKO klasszikus ipari stílusú fa tetős asztal

A KRAKKO fantázianevű asztalunk egy igazi, hamisítatlan ipari stílusú étkezőasztal, melynek antikolt tölgyfa asztallapja és rozsdás, fém lábai pontosan meghatározzák a stílusát. Egy igazi, klasszikus forma! Semmi giccs, határozott vonalvezetés, elegáns kifinomult forma patinás, egy rozsdás külsőben.

Így jellemeznénk az első ipari stílusú asztalunkat, amely 100 cm hosszú és 100 cm széles, antikolt tölgyfa asztallappal bír, de igény esetén bármekkora méretben legyártjuk.
Egyedi igény esetén tehát a megszokott 100×200-as vagy ennél jóval hosszabb verziót is el tudunk készíteni. Fix tetővel akár a 3 méter hossz is megoldható. E feletti méretben más a design szempontjából nem biztos, hogy jól mutatna és 3 méter felett már inkább egy robosztusabb verziót ajánlunk.

Az asztal lábai fémből készültek, amiket egy „bizonyos” technológiával rozsdásítottunk, majd egy speciális felületkezelő anyaggal rögzítettünk, így a későbbiekben nem okoz gondot a rozsda.
Maga a szerkezet étkező felülete antikolt, patinás külsőt kapott, melyet lakkoztunk, hogy könnyedén ellen tudjon állni a mindennapos használatnak és a takarítás okozta karcoknak.
A fém lábak és a patinás deszka tető kétségtelenül az ipari stílusra mutat.
Az asztal magassága megfelel a szabvány méretnek, így helyet kaphat egy ipari vagy éppen egy eklektikus stílusú étkezőben, de éttermeknek, puboknak is tudjuk ajánlani.
Tehát, ha szeretne egy ipari stílusú étkezőasztalt otthonába vagy éttermet szeretne nyitni, ahová ilyen jellegű asztalokat tervezett a belsőépítész? Itt a megoldás! A BútorKovács csapata egyedi ajánlatokkal várja megrendelését! Éttermeknek, cégeknek több darab vásárlása esetén szinte gyártói árakat biztosítunk!

Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!

forrás: ipari, eklektikus stílusú étkezőasztalok gyártója – BútorKovács

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok