FalburkolatInspirációk

Öregített fenyő mennyezetburkolat

Öregített fenyő mennyezetburkolat
Öregített fenyő mennyezetburkolat

Öreg, antik fa mennyezetburkolat? Bontott fából vagy a HOLZart csapatától? Mindkét kérdésre tudjuk a választ!

Kezdjük az elsővel, hiszen manapság sokan keresnek ilyen jellegű kész fa burkolatot, vidéki esetleg loft stílusú otthonukba. 2017-től már kapható a HOLZart-nál az antikolt, bontott fa hatású mennyezetburkolat, amely bármilyen színárnyalatban kapható, hiszen egyedi megrendelés alapján gyártjuk.
Megrendelőink fantáziáját javarészt a vidéki, rusztikus otthonok inspirálják, melyek kialakításához nyújtunk mindenben segítséget. Kapunk egy inspirációs képet, javarészt a pinterestről vagy mutatunk párat az általunk készített mennyezetburkolatokból, készítünk egy vagy akár több mintát, kiválasztjuk a legjobban tetszőt és már indulhat is a gyártás. Természetesen a felrakásban is szívesen segítünk.

A második kérdésre már egy kicsit bonyolultabb a válasz, hiszen állítólag a bontott fának van egy története és ezáltal egy patinás színe. Így nagyon nehéz azt a megfelelő szerszámokkal és technikával leutánozni. Több éves kísérletezésünk azonban meghozta gyümölcsét és így ennek köszönhetően már szinte minden féle megjelenésű, bontott fát le tudunk utánozni.

Miért fontos ez, hogy új fából is készüljön rusztikus, fa falburkolat?

Egyszerű a válasz, hiszen a régi fával ugyan nem sok munka lenne, hogy öregnek nézzen ki, de sajnos a szerkezete már nem egészen jó. Ezáltal sokkal nehezebben lehet rögzíteni, nem mindig adja ki a kívánt méretet és a mennyisége is korlátozott.
Persze lehet még nagyon sok helyen megfelelő, bontott alapanyagot találni, de azt nagyon nehéz jól feldolgozni és nem is minden asztalos szakember képes erre a „nemes” feladatra. Fontos, hogy olyan szakemberre bízzuk, akinek vannak ilyen jellegű referenciái.

Kézenfekvő tehát a HOLZart csapatát választani, akik gyakorlatilag minden féle stílusirányzatból, legyen az ipari / industrial vagy shabby chic, esetleg bontott fa hatásúból tudnak gyártani bármekkora mennyiséget.

Hogyan tudsz ajánlatot kérni vagy megtudni többet burkolatainkkal kapcsolatban? Keress az alábbi telefonszámon +36 30 504 9261, vagy irj e-mailt az info@holzart.hu címre.

Related Articles

Fehérvár 2 rusztikus tölgyfából készült fürdőszobabútor
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

Fehérvár 1 rusztikus, festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Fehérvár 1 – Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor

Fehérvár 1 - Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor

Az Eco Serenity Cabin: kompakt faház a kényelem és fenntarthatóság egyszerre az ArchiVízió Építész irodától
InspirációkTiny House

Egyre közelebb az első Tiny House nyaralónk elkészítéséhez

Egyre közelebb az első Tiny House nyaralónk elkészítéséhez