Fa gerendákFelújításInspirációk

Rusztikus dísz gerenda, közvetlen a gyártótól

rusztikus bontott hatású barna színű födémgerenda
rusztikus bontott hatású barna színű födémgerenda

Otthonosan mozogsz az angol és a rusztikus stílusú enteriőrök területén? Szeretnél egy évek óta ezzel foglalkozó cég tapasztalatával gazdagodni? Mindenben tudunk neked segíteni, ha egy munkájára igényes és lelkiismeretes céget keresel.
A pincétől a padlásig otthonberendezés szolgáltatásunk még a mennyezetre is kiterjed, hiszen az országban egyedülálló, rusztikus fa födémgerendáink egyedi színben és akár Shabby Chic stílusban is elérhetőek.
Tökéletesen öltözteti akár egy lakás mennyezetét is, hiszen az rusztikus dísz gerenda egy látványos megoldás egy minimalista enteriőrben is.
Gerendáink megoldást kínálnak áthidalók eltakarásához vagy szimplán egy nappali konyha elválasztásához a mennyezetre.

Milyen színben rendelhetőek rusztikus dísz gerendáink?

Határ a csillagos ég, de tapasztalataink alapján a natúr, bontott hatású, Shabby Chic stílusú festett megoldások a legnépszerűbbek. Persze a barnás, szürkés árnyalatokat is kivitelezni tudjuk, melyek egy pub vagy egy stílusos borászat vendégterében díszítheti a mennyezetet.
2024-től kezdjük el a törtebb színek festését, melyek egy kopottas, töredezett, antik felületre hasonlítanak. Képzeljük csak el, hogy van egy világos barnás alapunk, melyre a tört fehér, töredezett szín kerül fel fedőnek. Tökéletes megoldás egy régi parasztház mennyezetére, ahol fontos a terek tágítása.

Milyen felülettel rendelhetőek rusztikus díszgerendáink?

Három féle struktúrával dolgozunk, de előfordult már, hogy a megrendelő igényei szerint rusztikáltuk ki a gerenda felületét. Repedések vagy akár néhány régi szögnyom sem jelent problémát, ha a felület kialakításáról van szó.
Az első és egyben a legletisztultabb rusztikus felületű dísz gerendánk egy skandináv stílusú otthonba is beilleszthető és egy minimalista enteriőrbe is látványos megoldást nyújt. Itt a legtöbb esetben egyféle színt használunk és fedőnek egy koszosabb, öregített szín festünk. Ez a felületi struktúra nevéhez mérten a „rusztikus” nevet kapta.
A második fokozat már egy sokkal egyenetlenebb felületű és mélyebb felületi struktúrákat tartalmaz. Egy igazán bontott hatású felület, melyen már 2 féle szín és akár egy Provence fátyol is megjelenik fedő rétegnek. A második fokozatú rusztikus díszgerenda struktúránk a „Provence” nevet adtuk.

A legstrukturáltabb és egyben a legrusztikusabb födémgerendánk a Shabby Chic stílusú. Ennek a kialakítása egy elég bonyolult és összetett antikolási eljárás eredménye. A dísz gerenda felületén már több mélyebb felületi „hiba”, igény esetén szögnyom és repedések is találhatóak. A strukturálás mellett a színösszeállítás is egy fontos tényező a Shabby Chic stílusú dísz gerendánknál. Több felületkezelési technika, akár 4 féle szín, Provence fátyol vagy akár egy koszosított felületi megoldás fedőrétegnek.

A lehetőségek száma végtelen. Az egyedi igényeidre szabva készíthetjük el otthonod berendezését vagy akár csak néhány rusztikus stílusú díszgerendát egy adott enteriőröd mennyezetére.

Ingyenes felméréssel és ajánlattal várunk 2024-ben is, ha egy igazán rusztikus stílusú enteriőrt szeretnél otthonodba.
Írj nekünk e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre vagy keress minket telefonon a +36305049261-es telefonszámon.

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?