Fehérvár 2 rusztikus, bontott tölgyfa fürdőszobabútor a gyártótól

Legyen szó rusztikus fürdőszobáról vagy egy hangulatosan berendezett minimalista enteriőrről, a BÚTORKOVÁCS egyedi bútoraival könnyedén kialakíthatod a tökéletes fürdőszobát, amit megálmodtál. A fürdőszoba szekrényeket többnyire bontott anyagokból, mint tölgyfa vagy fenyő készítjük és kiváló minőségű befejező eljárásokkal tesszük rendkívül tartóssá.

Minimalista, Provence, fiókos és esztergált lábas? Festett vagy natúr, olajozott fa korpusszal. számos megoldást készítettünk már, így minden stílusirányzat bútorait el tudjuk készíteni, ami tömör fa vagy bútorlapos anyagfelhasználással készül. Fiókos vagy ajtós, felnyíló vagy akár harmonika. Vasalatok tekintetében is sok-sok lehetőség van, melyekből minden esetben a legjobb minőséget választjuk.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk fürdőszobabútorokat rusztikus, Provence és Shabby Chic kivitelben. Szinte teljesen fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. Előfordul, hogy minimalista stílusú mosdószekrények gyártását is vállaljuk, melyeket többnyire speciális MDF lapból vagy tömör fából készítjük. 2020-tól már a minimál stílusú elemeket ötvözzük a rusztikussal, hogy egy igazán trendkövető megoldást "alkossunk". Bontott gerendás pultjaink pedig tökéletesen beilleszthetőek egy, akár bútorlapból készült környezetbe is.

FÜRDŐSZOBAPULT ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.
Felületüket keményolajozzuk, hogy ellenálljon a mindennapi használatból eredő víznek és egyéb szennyező anyagoknak.

KORPUSZ ANYAGA

Fa táblásított lap anyagok formályában. Borovi, de igény esetén akár tölgyfa körpusszal is dolgozunk, melyet 3 rétegben lakkozunk.
Többnyire azonban bútorlapos, speciális MDF korpuszokat készítünk, ABS élzárással és festéssel, hogy tartós és strapabíró legyen a fürdőszobabútor minden eleme. Gyakorlatilag minden bútorlapgyártó cég termékeit használjuk, melyeket egy bajai céggel szabatunk és él-záratjuk.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS MOSDÓPULT FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.