AsztalokFa bútorokInspirációk

Amikor a tökéletes stílusú bútorokat keresed otthonodba

MINIMALISTA KONYHABÚTOROK
MINIMALISTA KONYHABÚTOROK

Amikor a tökéletes stílusú bútorokat keresed otthonodba, akkor minden apró részlet a személyes ízléseden és megérzéseiden múlik. Hiszen számos különböző design közül választhatsz és közben bátran elengedheted a fantáziádat… különösen, ha vintage megjelenést szeretnél.

Abban biztosan egyetértünk, hogy az egyik legmeghatározóbb darab, aminek kiválasztására különös figyelmet szentelsz, az nem más, mint az étkezőasztal. Hiszen a közösségi élmények, a családi ebédek, a baráti borozgatások és kártya partik egyaránt azt körül ülve zajlanak.
Ha egy olyan hangulatos és kifejezetten barátságos teret szeretnél létrehozni, amelyben vendégeid és a család minden tagja szívesen elidőzik, akkor egy rusztikus étkezőasztalt tényleg semmi sem tud felülmúlni.
A BÚTORKOVÁCS asztalai több fogásos vasárnapi ebédekre, könyökölésre, ide-oda kilöttyenő kakaó foltokra és vidám társasági életre készülnek!
Nézd meg te is étkezőre szánt megoldásainkat

Ha olyan örökdarabot keresel, amely mellett a gyermekeid felnőhetnek, akkor válasz természetes és környezetbarát bontott gerendából készült étkező asztalaink közül.
A bontott fa életkorából adódóan minden asztal teljesen egyedi, sajátos történettel, örökséggel, sőt faszínnel és felülettel is rendelkezik. Egyedi méretben kapható, így tökéletes illeszkedik a te otthonodba is, kielégítve minden praktikus igényt. Az eredmény minden esetben egy masszív és stílusos bútor, amely az étkező vagy nappali központi szereplője lesz.
Bontott gerenda étkezőasztalok a gyártótól
Sokat megélt, bontott alapanyagból készült étkezőasztalainkat egyedi méretben készítjük. Előnyei többek közt, hogy a natúr olajjal kezelt, magas kopásállóságú felület, ellenáll a víznek és a különböző folyékony szennyeződéseknek is. Az időtálló étkezőasztal lapja emellett sima és könnyen takarítható.

Legnépszerűbb asztalaink:

 

Ismerd meg asztalainkat!

Rusztikus étkezőasztalok

Egy letisztult vonalvezetésű, minimalista ebédlőt egyformán otthonossá tesz míg egy romantikus hangulatú, vintage étkezőt tökéletesen kiegészít valamely rusztikus étkezőasztalunk.
A fa asztalok időtlen dizájnja további előnyökkel jár, hiszen akár négyszer 50 cm hosszú betoldással is rendelhetőek egyes étkezőasztal modelljeink. Ilyen például a BOLZANO bontott gerendás rusztikus asztal, mely egyedi méretben és többféle színben, többek közt a népszerű antik white árnyalatban is készül. A tölgyfából készült asztalt egy speciális olajjal kezeljünk, hogy ellenálljon a víznek, a kopásállósága kiváló, míg felülete megfelelő keménységű legyen.
A BÚTORKOVÁCS- nál minden egyes asztalt odafigyeléssel készítünk el.

Kreatív csapatunk távolról sem pusztán fahulladéknak tekinti a bontott gerenda darabokat, hanem a történelem egyedülálló szilánkjainak, amelyek készen állnak arra, hogy új életre keljenek és egy teljesen eredeti bútordarabként funkcionáljanak ezentúl a TE otthonodban.

 

  • Válaszd az akár 12 méter hosszú ZÜRICH modellünket, melyet kemény vagy lágy lombos fafajból is szívesen elkészítünk.

  • Esetleg a különleges SOUL darabunkat, mely egy vasból készült X lábas asztal középen egy vastag, robosztus fa gerendával.

  • De kérheted az elegáns MARSEILLES vagy PARIS asztalok valamelyikét is.
   Még több asztalért és inspirációért kattints az oldalunkra!

Minden jellegzetes fa alapanyagunk, másfajta történetekkel tele érkezik hozzánk, majd gondos és precíz megmunkálást követően kerülnek műhelyünkből a TE otthonodba és annak egy különleges és előkelő helyére.
Minden egyes asztalunkhoz felhasznált fa egyedi – színében, erezetében és struktúrájában egyaránt. Szerkezete pedig miden esetben tartós, akár fa, akár vaslábakkal készül.
Mindig ügyelünk arra, hogy a fát bölcsen használjuk és bútorainkat a lehető legfelelősségteljesebb módon készítjük el. Ezért hisszük, hogy a BÚTORKOVÁCS étkezőasztalai a minőségi dizájn és a tudatos kivitelezés tökéletes párosítása.
Bízunk benne, hogy ezzel te is egyetértesz majd?!

Tudnod kell, hogy egy kreatív, kihívásokat kedvelő csapat vagyunk, akik nem rettennek meg semmilyen rusztikus bútorral kapcsolatos feladattól. Sőt egyenesen keressük az új kihívásokat és kiváncsian várjuk milyen kéréssel fordulsz felénk!
Lepj meg minket és rendeld meg még ma álmaid étkezőasztalát weboldalunkról vagy keress minket személyes igényeiddel, technikai kérdéseiddel.
Megrendelem saját rusztikus étkezőasztalomat!

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok