Fa parkettaInspirációk

F-concept rusztikus fa parketta, svédpadló

HolzArt Manufactura - rusztikus fa padló, svédpadló
HolzArt Manufactura - rusztikus fa padló, svédpadló

Kedvenc lakberendezőnkről elnevezett 3 féle standard színű parkettánk valamelyike egy igazán letisztult, visszafogott látványt biztosít, akár egy modern enteriőr padlóján is.

A natúr, bontott hatású vagy éppen a barna, enyhén fűrészelt és gyalult struktúrájú, esetleg az ipari stílusjegyekkel felvértezett, barnás tetszene jobban? Kiinduló alapnak is tökéletes lehet bármelyik, ha egy picit tovább gondolod.

Egyedül, pároddal vagy éppen Filoménával tervezitek tovább a parkettánk szín összeállítását? Bármelyik megoldás jó nekünk, hiszen neked olyan padlóburkolatod lesz, amilyet Te szeretnél. Nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen lesz pont ugyan olyan barna, szürke vagy akár valamilyen merész pasztell szín. Lesz ugyan annyira fűrésznyomos, mint amit kitaláltál és biztosan beleillik a helység látványába.

Nálunk biztosan megtalálod az otthonodba illő, akár tömör fa parkettát.

F-concept-light-pB, amely elsőkét gördült le a tervezőasztalunkról. egy igazán időtálló, nyugodt megjelenést kölcsönző, rusztikus fa parketta, melyet miden natúr felületre adaptálhatunk. Legyen az egy csaphornyos parketta, esetleg egy Chevron mintás megoldás. A színe is könnyedén megváltoztatható, akár egy sötétebb árnyalatra is. S Te igényeidre szabhatjuk, ha felkeresel minket.

HolzArt Manufactura - rusztikus fa padló, svédpadló
HolzArt Manufactura – rusztikus fa padló, svédpadló

F-concept-light-pL, egy merészeb, markánsabb, ipari stílusú szoba padlójának burkolata lehet, melyet egy legénylakásba, esetleg egy fiatalos egyetemista szobájába tudnánk elképzelni. Ebben is még számos lehetőség rejlik, hiszen egy könnyedebb, egyszerűbb struktúrájú dizájnt kapott. Ebben a parkettában inkább a festés dominál, de ha szereted a merészebb megoldásokat, akkor még egy kis szögnyommal is „iparosíthatjuk”.

Harmadik padlóburkolatunk az „Fc” családból az F-concept-pN nevet kapta, mivel egy natúrabb festést kapott, hogy minél inkább egy bontásból származó, letisztított fa hatását keltse. Úgy gondoljuk, hogy ez részben sikerült is, hiszen minden megvan benne, amit egy bontott fa tud. Fekete, foltos felület, egyenetlen, kopott struktúra és egy natúr, tölgyfa alap, amit olajoztunk. Kiindulási alapnak ez is tökéletesen megfelel, ha van egy kis fantáziád vagy megkérsz bennünket, hogy gondoljuk tovább. Hidd el szívesen segítünk, mert szeretjük a kreatív, különleges kihívásokat.

Hol keress minket? Telefonon a +36 30 504 92 61-es telefonszámon vagy e-mailben kérhetsz akár egy ajánlatot is bármelyik parkettára, az alábbi címre írott leveledben: butorkovacs@butorkovacs.hu

Keresheted belsőépítész barátunk, aki akár az egész élettered megálmodja vagy éppen csak segít a gondolataid rendszerezésében. Ő Háberland Filoména a FiloConcept oldal tulajdonosa. ITT KERESHETED: https://www.instagram.com/filoconcept/?hl=hu

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?