AsztalokInspirációk

Antikolt tölgyfa asztallap, rozsdás fém lábakon

Antikolt tölgyfa asztallap, rozsdás fém lábakon
Antikolt tölgyfa asztallap, rozsdás fém lábakon

Antikolt tölgyfa asztallap, rozsdás fém lábakon. Első hallásra ez egy régi, a nagyi padlásáról „lecibált” asztalka lehet, amin már vagy 40 éve csak a molyok és a padlás egyéb lakói reggeliznek vagy éppen ebédelnek.Ilyen formában nem is nagyon találkozhatunk újonnan gyártott asztalokkal, aminek patinás az étkező felülete és rozsdás a lába.

Meg hát ki is venne meg egy olyan étkezőasztalt, aminek ütött-kopott a teteje és rozsdásodik a fémből készült lába? Meg fognak lepődni, hiszen már nagyon sok fiatalt, illetve az idősebb korosztályt is „megfertőzte” az efajta, ipari stílusú bútorgyártási irányzat. Semmi giccs, csak egy szimpla, antikolt asztallap, fém lábakon vagy sorolhatnánk még néhány egyszerű, patinás szerkezeti elemet.

Stílusos, precíz és egyben kifinomult ízlést tükröz, mivel sok munkát és komoly képzelőerőt, hozzáértést igényel, ha egy ipari stílusú lakást vagy akár csak egy szobát szeretnénk berendezni, ilyen bútordarabokkal. Pontos összhangban kell lenni a gyártónak és a lakberendezőnek, hiszen ebben a stílusirányzatban az anyagok megválasztása, a különböző fém, fa kombinációk kitalálása nagyon fontos.

Nem utolsó szempont továbbá az arányok megválasztása, hiszen itt nagy többségben a fémet kombinálják a fával vagy a fát fémmel, ami egyáltalán nem mindegy. 🙂

Szóval, mi itt a BútorKovácsnál készen állunk, mind technológiailag, mind pedig a fantáziát tekintve az ipari stílusirányzatot képviselő lakberendezők ötleteinek a megvalósítására. Továbbá, az ipari stílust kedvelő, kifinomult ízléssel bíró magánszemély egyedi kéréseinek a kiszolgálást is gond nélkül megoldjuk. Addig is ajánljuk magunkat és munkáinkat, melyek megvásárolhatóak webáruházunkból, illetve néhány cikk erejéig olvashatóak a blogunkban.

Pl.: a budapesti Katona József színházban is mi követtük el a színészek társalgó szobájában látható bútorok gyártását, mely egy ipari, eklektikus stílust képvisel.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok