AsztalokFa bútorokInspirációk

Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél

Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél
Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél

Az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt az érdeklődés a fa munkalapok iránt. Úgy tűnik, egyre többen választják a fát a konyhafelújítás vagy átalakítás során a népszerűbb gránit vagy corian munkapult helyett.

Miért válassz TE is természetes és unikális konyhai megoldást? Azontúl, hogy naturális, esztétikus és mindeközben modern hangulatot kölcsönöz… A fa több ennél!

A fa olyan megjelenést kölcsönöz, amelyre semmilyen más anyag nem képes. Lehet, hogy nem ez az első anyag, ami eszedbe jut, ha a munkalapokra gondolsz, de hidd nem fogsz csalódni. Ha szeretnéd, hogy konyhád különleges és egyedi legyen, akkor egy gyönyörűen kidolgozott konyhapultnál keresve sem találhatsz jobbat!

Megnézem a konyhapultokat: KLIKK IDE!

A fa igazán kreatívan használható és könnyen formálható és most elmondjuk miért is szeretjük annyira a fát és a „közös” munkát.

A fa gyönyörű
A megfelelően kivitelezett fa munkalap olyan, ami szemet és szívet gyönyörködtető, érintésre pedig maga a természet csodája! Mi pedig elkészítjük neked egyedi méretben és színben.

A fa meleg
Ránézésre, hangulatra és tapintásra egyaránt. Meg fogsz lepődni a gránit és a fa munkalap közötti különbségen a hő tekintetében. A gránit munkalap szinte mindig hideg lesz, míg a fa meleg marad.
Ez az apróság már önmagában nagy változást hozhat, hiszen vonzóbbá teszi a felületet és garantáltan minden vendéget a konyhába csábít majd. Nem hiába alakulnak ki ott a legnagyobb bulik. 😊

A fa környezetbarát
A fa munkalapjaink nagy része újrahasznosított anyagokból készülnek. Elsősorban bontott vagy normál keményfából készítjük, mint a tölgy vagy a kőris, de igény esetén fenyő alapanyagból is legyártjuk. A speciális olajnak köszönhetően pedig kopásálló és a víznek is ellenáll.
Ha szereted a fát akkor nézz ködül az oldalunkon és rendelj még ma!

Ha számodra is felülmúlhatatlan a fa vonzereje, akkor miért éppen a konyhádban hagynád ki ennek a természetes és praktikus design elemnek a használatát?
Jobb fenntarthatóság és alacsonyabb költségek
A fa megújuló és megfizethető erőforrás és szemben a márvány vagy a gránit árának közel felével rendelkezik. Így a fa vonzó választás a konyhapult esetében is- elfogadható áron.
Arról nem is beszélve, hogy személyre szabott formában, színben és méretben készítjük el, hogy tökéletesen illeszkedjen a konyha és a lakás berendezéséhez, valamint egyéni stílusodhoz.
Főzés barát és élelmiszer biztonságos
Ismeretes, hogy a baktériumok rövidebb ideig maradnak életben a fa munkafelületeken, mint a műanyagokon vagy más mesterséges anyagokon. Ez még egy ok, amiért érdemes fát választanod a konyhába.

Egyszerű gondozás és karbantartás
Az otthoni konyhákban manapság kétféle fa munkalap található, a közvetlen ételkészítéshez használt pult és a dekoratív gyülekezőhelynek is szánt konyhasziget. A speciális olajjal kezelt felület kiváló víz- és foltállóságot biztosít és minimális karbantartást igényel.
Közvetlenül ételkészítéshez használható
Az ételkészítéshez használt „élő” fa munkalap az életkor előrehaladtával egyre jobb lesz, így kedvenc helyeddé válik majd a konyhában. A páratlan minőségű pult felülete így ugyan több réteg olajat igényel a hosszú élettartam érdekében, de megfelelő gondozás mellett hosszú-hosszú évig kitart. Ezenkívül a fafelületek szükség esetén könnyen újrasimíthatóak, szemben a márvány vagy gránit munkalappal.

Én is fa konyhapultot szeretnék! KLIKK IDE!

Függetlenül a fa kezelésével töltött extra időtől, számos előnnyel jár, ha ezt a természetes munkalapot választod otthoni konyhádba.
A rusztikus fa barátságos megoldás, ami a főzést is egyedülálló élménnyé teszi. Arról nem is beszélve, hogy az előkészítés is csendesebb lesz, hiszen az edények és serpenyők nem annyira „csörögnek” a fából készült munkafelületen. Szemben a gránit, csempe vagy márványpulton, továbbá a kések is jobban szeretik a puhább és naturális fa felületet.
A legjobb az egészben, hogy ahogy a fa munkalap öregszik, magában hordozza és továbbviszi majd a konyhában történt megannyi kedves családi eseményt és történetet a következő generációk számára.
Ha jelenlegi konyhádnak szeretnéd rusztikus megjelenést kölcsönözni vagy teljes átalakításra készülsz a BÚTORKOVÁCS szakemberei mindenben a segítségedre lesznek.
Ha imádod a bontott gerendából készült pultokat és felületeket, ezzel együtt pedig szeretnéd nap mint nap Provance-i hangulatban elkészíteni a reggelit, akkor inspirálódj oldalunkon vagy keress minket egyedi igényeiddel és terveiddel!

Kreatív fa megoldásaink közt megtalálhatod:

PIAVE rusztikus fa konyhasziget pultunkat, amely Holzart bontott gerendából készül.

De választhatsz egyéni igényeidnek megfelelő:

VIGNALE rusztikus fa konyhapultjaink közül, melyek szintén bontott gerendából készülnek a Holzarttól.

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok