AsztalokFa bútorokInspirációk

Dublin bontott gerendás, rusztikus étkezőasztal

DUBLIN bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
DUBLIN bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól

Az egyik klasszikus, jól bevált, tömör tölgyfából készült asztalunk, amely bontott tölgyfa gerenda felhasználásával készül.
Számos formát és látványos megoldásokat tartalmazó asztalt készítettünk eddig, de ez az egyszerű forma a legnépszerűbb mind közül. Biztos a kevesebb néha több alapon gondolja ezt minden harmadik megrendelőnk.

Mekkora méretben rendelhető?

Ugyan a bontott gerendák nem minden esetben adják azt a hosszat, amit a megrendelő szeretne, de az egyedi igényeket teljesíteni kell. 🙂 Bevetjük minden kreativitásunk és mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, hogy a rusztikus gerenda felhasználása ne okozzon problémát egy adott méretnél sem.

  • Amennyiben nem sikerül kikerülni, hogy nem bontásból származó anyagokat használunk, akkor az évek során kifejlesztett antikoló eljárásaink segítségével készítünk hasonló felületet a tüzépen vásárolt gerendákból.
  • Ezen technikáknak köszönhetően gyakorlatilag bármekkora méreteben el tudjuk készíteni rusztikus étkezőasztalod, melyet 70 %-ban bontott gerendából készül. 80 cm szélességtől egészen a 7-8 méteres vagy attól is hosszabbat, ha a hely lehetőségei engedik.

Milyen színben és felülettel gyártjuk Dublin névre keresztelt asztalunk?

A rusztikus stílusú, de főleg a bontott gerendás asztalok a legtöbb esetben natúr színben készülnek, olajozott felülettel. Mivel cél, hogy megmaradjon az anyag eredeti színe és felületi struktúrája, ezért nincs is szükség színezésre vagy egyéb festékanyag használatára. A bontott anyag, maradjon bontott anyag kinézetű.
Természetesen igény esetén, mint ahogyan a képen is látszik szívesen eltérünk ettől. Így lett a Dublin asztalunk egy barnás páccal kezelve, majd az olajnak köszönhetően kapott egy kis patinát.

A strapabíró, magas kopásállóságú felület egy parketta, azaz járófelületek kopásállóságával vetekszik. Persze nem érdemes vágódeszkának használni, de azért néhány táncot kibír, ha úgy tartja kedvünk. 🙂
A Dublin étkezőasztalunkat bárkinek ajánljuk, hiszen akár egy minimalista környezetbe is beilleszthetjük, ha a szín is engedi. Célszerűbb, ilyen esetben kontrasztos elemeket használni.

Készíthetjük otthonodba vagy éppen egy étteremnek, esetleg borozóba is mondjuk 8 méter hosszan. 🙂
Számos lehetőség van, hiszen nálunk a BútorKovács-nál semmi sem lehetetlen.
Keress minket bátran, ha szeretnél egy ilyen jellegű, rusztikus étkezőasztalt. Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon érhetsz el vagy írj e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
AsztalokFa bútorokInspirációk

Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk – asztalaink felületének megmunkálása

Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk - asztalaink felületének megmunkálása

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles