AsztalokFa bútorokInspirációk

Dublin bontott gerendás, rusztikus étkezőasztal

DUBLIN bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
DUBLIN bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól

Az egyik klasszikus, jól bevált, tömör tölgyfából készült asztalunk, amely bontott tölgyfa gerenda felhasználásával készül.
Számos formát és látványos megoldásokat tartalmazó asztalt készítettünk eddig, de ez az egyszerű forma a legnépszerűbb mind közül. Biztos a kevesebb néha több alapon gondolja ezt minden harmadik megrendelőnk.

Mekkora méretben rendelhető?

Ugyan a bontott gerendák nem minden esetben adják azt a hosszat, amit a megrendelő szeretne, de az egyedi igényeket teljesíteni kell. 🙂 Bevetjük minden kreativitásunk és mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, hogy a rusztikus gerenda felhasználása ne okozzon problémát egy adott méretnél sem.

  • Amennyiben nem sikerül kikerülni, hogy nem bontásból származó anyagokat használunk, akkor az évek során kifejlesztett antikoló eljárásaink segítségével készítünk hasonló felületet a tüzépen vásárolt gerendákból.
  • Ezen technikáknak köszönhetően gyakorlatilag bármekkora méreteben el tudjuk készíteni rusztikus étkezőasztalod, melyet 70 %-ban bontott gerendából készül. 80 cm szélességtől egészen a 7-8 méteres vagy attól is hosszabbat, ha a hely lehetőségei engedik.

Milyen színben és felülettel gyártjuk Dublin névre keresztelt asztalunk?

A rusztikus stílusú, de főleg a bontott gerendás asztalok a legtöbb esetben natúr színben készülnek, olajozott felülettel. Mivel cél, hogy megmaradjon az anyag eredeti színe és felületi struktúrája, ezért nincs is szükség színezésre vagy egyéb festékanyag használatára. A bontott anyag, maradjon bontott anyag kinézetű.
Természetesen igény esetén, mint ahogyan a képen is látszik szívesen eltérünk ettől. Így lett a Dublin asztalunk egy barnás páccal kezelve, majd az olajnak köszönhetően kapott egy kis patinát.

A strapabíró, magas kopásállóságú felület egy parketta, azaz járófelületek kopásállóságával vetekszik. Persze nem érdemes vágódeszkának használni, de azért néhány táncot kibír, ha úgy tartja kedvünk. 🙂
A Dublin étkezőasztalunkat bárkinek ajánljuk, hiszen akár egy minimalista környezetbe is beilleszthetjük, ha a szín is engedi. Célszerűbb, ilyen esetben kontrasztos elemeket használni.

Készíthetjük otthonodba vagy éppen egy étteremnek, esetleg borozóba is mondjuk 8 méter hosszan. 🙂
Számos lehetőség van, hiszen nálunk a BútorKovács-nál semmi sem lehetetlen.
Keress minket bátran, ha szeretnél egy ilyen jellegű, rusztikus étkezőasztalt. Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon érhetsz el vagy írj e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok