Fa bútorokFelújításInspirációkrusztikus konyhabútor

A rusztikus konyhabútor ismérvei – Shabby Chic

Egyedi gyártású konyhabútorainkhoz Dunavox borhűtőt
Egyedi gyártású konyhabútorainkhoz Dunavox borhűtőt

Az egyik, ha nem az egyetlen olyan felületi struktúra, ami a legkreatívabb asztalost, konyhabútor gyártót igényeli.

 • Nincsenek egyenes felületek, derékszögű oldalak és a festése is különleges technikákat igényel. Csakis egy tapasztalt, rusztikus felületekre specializálódott, bútorgyártó cég tud Shabby Chic stílusú konyhabútort gyártani.

A HolzArt és a BútorKovács csapata nagyon szereti a kihívásokat és az olyan kreatív munkákat, mint egy ilyen jellegű konyhabútor megalkotása. Bontott anyagokat is szívesen használunk munkáinkhoz, de a legtöbb esetben mi alakítjuk a Shabby Chic felületeket. Speciális festési eljárásokkal még akár egy repedezett, festett felületet is megvalósítunk, bármilyen színben.

A Shabby Chic konyhabútor

Sokan azt gondolják, hogy egy rusztikus konyhabútor legyártásához elég itt-ott megcsiszolgatni a festéket a fronton és kész. Manapság ez már nagyon kevés, főleg egy igazi Shabby Chic stílusú konyha megalkotásához.

 • Azonban egy Shabby felületet nem csak a szín határoz meg. Látványban nagyon sokat számít a felület megfelelő koptatása, antikolása. Ezeket a felületi „hibákat”, mélyedéseket, az általunk kifejlesztett, speciális gépekkel végezzük, hogy a legéletszerűbb hatást keltsék. Legtöbbször falburkolatoknál és a rusztikus fa padlóinknál használjuk. Másodsorban pedig a rusztikus födémgerendáink felületét roncsoljuk, hogy egy látványos, antik gerenda hatást mutassák.

A konyhabútoroknál sajnos eléggé meg van kötve a kezünk, hiszen fontos a takaríthatóság. Mivel maga a rusztikált felület teljesen sima, ezért egy nedves ronggyal könnyedén le tudjuk takarítani a bútor frontját is. Nem beszélve a Shabby Chic megjelenésű, fából készült konyhapultról. Viszont a mélyebb, igazán Shabby Chic struktúrákat kerülni kell, hacsak nem ad nekünk szabad kezet a megrendelő.

Gyakorlatilag minden elemét, az egyedi igényekre szabjuk, hogy a látvány egy igazi Shabby Chic konyhabútor hatását keltse.

Rengeteg felületi megoldást tudnánk mutatni, de minden esetben a komplett enteriőrbe illesztjük be az adott konyhabútort. Fontos szempontok szerint készítjük konyhainkat, melyet az egyeid igényekre szabunk és több minta segítségével határozzuk meg a végleges szín.

Keress minket bizalommal, ha egy igazán látványos megoldást keresel konyhádba. Kérj ajánlatot rusztikus, Shabby Chic felületű konyhabútorra a butorkovacs@butorkovacs.hu címre írott leveledben. Telefonon is beszélhetünk a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk – asztalaink felületének megmunkálása

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk - asztalaink felületének megmunkálása

  Receive the latest news

  Subscribe To Our Weekly Newsletter

  Get notified about new articles