Fa bútorokFelújításInspirációkrusztikus konyhabútor

Egyedi konyhabútor rusztikus stílusban fából és bútorlapból

Rusztikus konyhabútor Antikolt konyhapult
Rusztikus konyhabútor Antikolt konyhapult

Szereted a minimalista és a rusztikus stílust is? Jó lenne az otthonodban egy igazán látványos megoldással összekombinálni a két designt? Nem találsz olyan asztalost, egyedi konyhabútor gyártó céget, aki egyaránt dolgozik fával és bútorlappal?

 

  • A BútorKovács és a HolzArt könnyedén megoldja mindkét stílusirányzattal kapcsolatos igényeid., hiszen a minimalista irányzatban már közel 30 éve gyártunk bútort, míg a rusztikus stílusban mi vagyok az országban az egyik úttörő csapata.

  • Tehát, ha szeretnéd tudni, hogy egy minimalista design konyhabútorba milyen módon lehet és érdemes beépíteni rusztikus elemeket, akkor keress minket.

Miben tudunk neked segíteni?

Mindkét stílusirányzat nagy precizitást és gyakorlatot igényel. A bútorlapos konyhabútorok leginkább a kreatív tervezést, illetve a végtelenül pontos szabászatot igénylik. A rusztikus felületek pedig a végtelen kreativitást és azok tudatos használatát, illetve kombinálását bármilyen más design bútor elemeivel.
A rusztikus megoldásokból, felületekből a Provence és a Shabby Chic a kedvencünk, melyeket előszeretettel használunk konyhabútorok, bontott gerendás pultjain, korpusz elemeken, fali paneleken és persze a front alkatrészein.
A legtöbb esetben egy rusztikus konyhabútor minden eleme fából készül. Viszont egy bútorlapos kombinációnál már részben beszélhetünk rusztikusról, hiszen a bútorlapból gyártott alkotóelemek inkább a minimalista designra hajaznak. Bármennyire is rusztikus dekort kapott.

Ebből kiindulva szerintünk egy rusztikus konyhabútort nem lehet bútorlapból legyártani, mivel az túlságosan mű hatású lesz.

Mi inkább azt javasoljuk, hogy használj fényes bútorlapot és ahhoz adj néhány rusztikus, fából készült elemet. Mint, ahogyan az elején is kifejtettük.

A konyhabútor design elemei után jöhet a vasalat, melyet minden esetben a Blum cég termékei közül építünk be. Természetesen más cégek pántjait vagy fiókcsúszóit is szoktuk használni, de egy magas minőséget képviselő, rusztikus vagy éppen egy minimalista konyhabútort kizárólag minőségi vasalatokból lehet felépíteni.
A BútorKovácsnál úgy gondoljuk, hogy kreativitásunkkal és 25 év tapasztalatunkkal biztosan tudunk neked segíteni, ha egy precízen és minden igényt kielégítő, rusztikus konyhabútort szeretnél, egyedi méretben. Nálunk minden úgy készül, mintha a sajátunkat gyártanánk.

Keress minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy kérj ajánlatot a butorkovacs@butorkovacs.hu címre írott leveledben. Esetleg látogass el webáruházunkba, ahol biztosan találsz rusztikus stílusú konyhabútort, amelyre akár ajánlatot is tudsz kérni.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa gerendákInspirációk

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?