AsztalokInspirációk

Rusztikus tömör fa asztalok nálunk a legjobb áron

SOUL ipari, rusztikus stílusú étkezőasztal egyedi méretben
SOUL ipari, rusztikus stílusú étkezőasztal egyedi méretben

Az utóbbi 3 évben hihetetlen módon drágultak az egyes bútorok, étkezőasztalok alapanyagainak az ára. A lágy és a kemény lombos fafajok ára szinte meg háromszorozódott, továbbá a többi kiegészítő anyag is dupla áron kapható. Végül pedig egy műhely fenntartásához szükséges rezsi árak sem olyan kedvezőek, mint régen.
Ennek tükrében változtak az egyes webáruházakban vagy bútorboltokban kapható étkezőasztalok és egyéb bútorok ára.

Szerencsére a kisebb, egyedi bútorokat gyártó cégek, családi vállalkozások rezsi költségei jobban kordában tarthatók. A vállalkozási formával is komoly költségeket lehet megspórolni, amely akár 27 % áfát is jelenthet.
Így lehet egy rusztikus, tömör fából készült bútor, esetleg étkezőasztal árát 230.000.- forint körül megállítani, amely borovi fenyő alapanyagból készül.

A tölgyfából gyártott sajnos már nem ilyen jó áron kapható, hiszen az alapanyag költsége majdhogynem dupla áras. Viszont, ha körültekintően, szinte hulladék nélkül próbálunk meg beállítani az alapanyag kihozatalt, akkor 270.000.- forintért már le lehet gyártani egy tölgyfából készült, rusztikus étkezőasztalt.

Mivel ezek az árak majdnem 20 %-al olcsóbbak, mint a legtöbb webáruházban, illetve bútorboltban, így sokkal nagyobb a mozgásterünk a méret tekintetében is. Ennek köszönhetően a 200 cm hosszú és 90 cm széles méretre vonatkozik, de ugyan ebben az árba beleférhet még a 220 cm hosszúság is.
A robosztus szerkezetnek köszönhetően az asztal tartós és akár egy életen át kiszolgálhatja tulajdonosát. Persze, ha a stílusa is kitart az éppen aktuális trendeknek megfelelően.

Kevesen tudják viszont, hogy egy ilyen jellegű, rusztikus étkezőasztalt könnyedén fel lehet újítani, illetve a színét is gond nélkül megváltoztathatjuk. Akár saját magunk is, ha szeretjük a kreatív dolgos hétvégéket.
Szóval, ha már van egy ilyen asztalunk, akkor minden bizonnyal, egy kis stílus átalakítással tényleg életünk végéig kitarthat.

  • Szerencsére nem csak a szerkezet tartóssága az asztal egyik fő erénye. A felület ellenállósága is fontos szempont nálunk, mivel ez a legmeghatározóbb kérdés, ha valaki egy rusztikus asztalt vásárol.
  • A felületkezelő anyagnak köszönhetően nem maradnak meg rajta a mindennapos használatból eredő foltok és a kopásállósága is olyan erős, mint egy járófelületé.

Amennyiben nincs szükséged több indokra, hogy miért vásárolj tőlünk egy rusztikus stílusú étkezőasztalt, akkor keress minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

Egyedi ajánlatkéréssel pedig keress minket a butorkovacs@butorkovacs.hu e-mail címen.
Esetleg szeretnél még néhány érvet, hogy miért vegyél tömör fa asztalt, akkor olvass egy másik blog bejegyzésünk.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok