Fa bútorokrusztikus fa ágyak

Egyedi Álom Ágykeret: Egy Kedves Ügyfél Kérése alapján

Provence környezet és a country stílusú ágykeret hangulata keveredik -kiváló összhatás
Provence környezet és a country stílusú ágykeret hangulata keveredik -kiváló összhatás

Egyedi Ágykeret a BútorKovács-tól

Egyik kedves ügyfelünk nemrég küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki egyedi álom ágykeret ágyát fehér színben. A kép alapján egy tört fehér, rusztikus stílusú, antikolt ágykeretet szeretett volna, ami tökéletesen illeszkedik az otthona stílusához. A kért méret a 180×200-as, amely egy átlagos méretnek számít az ágykeretek között. Bár a 160×200-as méretű franciaágy a legkeresettebb, ez a nagyobb méret is népszerű választás, különösen azok számára, akik a maximális kényelmet és tágas alvóhelyet keresik.

Provence Stílusú Ágykeret: Tökéletes Választás egy Nyugodt Otthonhoz

A képen látható, mondhatni provence stílusú, egyedi ágykeret egy tökéletes választás azoknak, akik egy otthonos és élhető, nyugodt otthont szeretnének. Az ágy tökéletesen belepasszol egy rusztikus hálószobai enteriőrbe, ahol akár még néhány antikolt bútordarab is helyet kaphat. Ez a stílus harmonikusan egyesíti a hagyományos és modern elemeket, megteremtve ezzel a tökéletes pihenőhelyet.

rusztikus, festet, provence ágykeret
rusztikus, festet, provence ágykeret

Minőségi Alapanyagok és Tartósság

A franciaágy anyagát tekintve bükkfából és MDF lapból készül, hogy a lehető legtartósabb és strapabíróbb megoldást biztosítson. A bükkfa természetes szépsége és az MDF lapok stabilitása garantálja, hogy az ágy hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát. Ennek tükrében 2 év garanciát is vállalunk a szerkezetre, biztosítva ügyfeleink számára a nyugalmat és a megbízhatóságot.

Széleskörű Festési Lehetőségek

Az ágy felületének festését tekintve többféle megoldást is kínálunk. A tört fehér szín mellett bármilyen RAL színnel porfesthetjük az ágykeretet, így teljes mértékben testre szabható a végeredmény. A festés tekintetében kétféle megoldást kínálunk: egy homogén porfestett és egy rusztikus, kézzel készített felületet. Az előbbi modern és letisztult megjelenést biztosít, míg az utóbbi egyedi és karakteres hatást kölcsönöz az ágynak.

Egyedi ágykeret – Árfekvés és Érték

Az ágykeret árát tekintve egy átlagos árfekvésű termék, azonban az egyedi munka és a minőségi anyagok miatt valamivel drágább, mint egy gyárban készült szerkezet. Az egyedi kialakítás és a kézzel végzett munka azonban garantálja, hogy a végeredmény nemcsak egy ágy, hanem egy valódi műalkotás lesz, ami tökéletesen illeszkedik az otthonába és az Ön stílusához.

Rendeljen Egyedi Ágykeretet Most!

Ha Ön is szeretne egy egyedi, stílusos és minőségi ágykeretet, amely tökéletesen illeszkedik otthonába, forduljon hozzánk bizalommal! A BútorKovács kínálatában megtalálja az Ön számára tökéletes megoldást. Rendelje meg álmai ágykeretét, amely nemcsak kényelmet és funkcionalitást biztosít, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz hálószobájának.

Kapcsolat:

  • Kovács Zoltán – BútorKovács
  • Weboldal: www.butorkovacs.hu
  • Telefon: +36 30 504 9261
  • Email: butorkovacs@butorkovacs.hu

Related Articles

rusztikus, festet, provence ágykeret
Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...