AsztalokFa bútorokInspirációk

Étkezőasztal akció, ahol tiéd az egyik főszerep

Étkezőasztal akció, ahol tiéd az egyik főszerep
Étkezőasztal akció, ahol tiéd az egyik főszerep

Újra rábukkantuk egy csodaszép kis étkezőre, ahol egy esztergált lábú country stílusú étkezőasztalnak jutott a főszerep.
2014 év eleje óta egyre nagyobb teret hódítanak a melegebb színek is a sok fehér provence-i mellett, melyek éppen ugyan olyan otthonossá és meghitté tehetik egy jól megálmodott otthon enteriőrjét.

Egy ilyen stílusú, esztergált lábas asztalt manapság már nagyon nehéz beszerezni, hiszen nem mindegy a szín és nem utolsó sorban a country stílusú bútorok sem tömegcikkek a nagyobb lakberendezési áruházakban. Sőt a kicsikben sem!

Ugyan az Ikeában kapható hasonló, de annak is fehér bútorlapos teteje van. Szóval inkább provence-i, mint a képen látható country stílusjegyeket hordozó „szürkésbarnás”.
Erre az „aprócska” kis problémára a BútorKovács tudja a megoldást!

Mivel egy ilyen faragott lábas asztalt első körben a „nagymama” padlásán találunk vagy jó esetben egy antik bútorokat forgalmazó cégnél, ezért eláruljuk a tökéletes és egyben legköltséghatékonyabb megoldást.

A BútorKovács elkészíti, 80×80, illetve 80×160 cm-es asztaltetővel natúr kivitelben bükk lábakkal és fenyő tetővel. A színét pedig otthon, kreativitásod kielégítése képen a NemisKacat.hu által forgalmazott vizes bázisú akril festékeivel le is festheted.
Így minden bizonnyal tiéd lesz a legegyedibb country vagy provence-i esetleg vintage stílusú étkezőasztal, melyet a te kezed munkája is ékesít. Továbbá azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nem kell a fél világot felkutatnod, hogy találj egy hasonló esztergált lábas asztalt.

Összegezzük tehát, hogy mire is lesz szükséged az asztal lefestéséhez:

emailben rendeld meg az asztalt a butorkovacs@butorkovacs.hu címen a kívánt méretben (80×80 és 80×160 cm)
a NemisKacat.hu weboldalon rendeld meg a neked tetsző Chalk Paint™ vizes bázisú aktril festéket
amennyiben otthon nincs, akkor rendelj még egy ecsetet is vagy vegyél a festékboltban
keress néhány régi újságot vagy vegyél a festékboltban takarófóliát, amit az asztal alá teszel, amikor elkezded festeni
szükséged lesz még 1db 200-as és 1 db 100-as csiszolószivacsra, amivel a két festés között csiszolsz, majd pedig utána a koptatott csiszolást végzed
továbbá, ha egy igazán öreg felületet szeretnél, akkor érdemes még beszerezed repesztő lakkot is, amit szintén a Chalk Paint™ termékeknél találsz
Végül pedig egy gyors kalkuláció, hogy pontosan mennyibe is kerülhet neked ez az asztal, amit te magad festesz lesz.
A natúr étkezőasztal 80×80-as (cm) méretben csupán 158.600.- forint lenne, amihez csak egy doboz festéket kell rendelned a kiválasztott színből. Persze, ha a tetejét más színűre fested, akkor rendelj még egy dobozzal bármelyikből. Azonban, ha maradsz a Vintage stílusnál, akkor egy fehér vagy törtfehér a lábakhoz, majd a tetőhöz elég egy sima lenolajkence.

A nagyobbik 80×160-as (cm) méretekkel bíró asztal már egy picivel drágább, de még mindig olcsóbb, mint egy kész Country stílusú asztal. Ennek az ára 267.400.- forint, amihez még hozzá jön az általad kiválasztott és megrendelt festék ára, valamint a kiegészítő dolgok, mint a csiszolószivacs és a többi kellék.
Tehát, ha jobban végiggondolod, akkor gyakorlatilag szinte 50 % kedvezménnyel juthatsz hozzá egy vintage éppenséggel egy country vagy netalántán egy provence-i stílusú asztalhoz. Bármelyik három stílusból választhatsz, hiszen a saját kreativitásodra van bízva. Te választod a színeket, a felületkezelési technikát és így te határozod meg a stílust is.

Végül pedig ne feledd, hogy a natúr asztalt most ennek az akciónak köszönhetően 40 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.
Csak magánszemélyek megrendeléseit fogadjuk el maximum 2 db-ig!

Bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket az alábbi elérhetőségen, butorkovacs@butorkovacs.hu!

Jó munkát kíván a BútorKovács!

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok