Fa parkettaInspirációk

F-concept light termékcsalád – rusztikus fa parketta

F-concept light termékcsalád – rusztikus fa parketta
F-concept light termékcsalád – rusztikus fa parketta

A 3 db, új koncepciós fa padlónk legeslegelső darabja egy igazán rusztikus otthon padlója lehet. Bontott hatású design, fűrészelt felületű struktúra, natúr szín jellemzi ezt a tapintásra sima és könnyen takarítható felületet.

Milyen alapanyagra készíthetünk ilyen rusztikus designt?

Minden más parkettagyártó, natúr felületű parkettájára is el tudjuk készíteni, akár a Te általad megálmodott provence felületet is.

Az F-concept-light- termékcsalád elnevezésű fa padlónk egy barnás, enyhén provence színezésű, fűrészelt és gyalult struktúrájú design kapott. Egy könnyed, otthonos érzést keltő parketta, melyet akár egy minimalista vagy éppen egy provence enteriőrbe is beilleszthetünk.

A tölgyfa kopó felület 40-50 évig tartós megoldást biztosít és utána is elég csak egy picit frissíteni a színt és az olajozást. Persze az adott igénybevételtől is függ az élettartam, de ha otthonodba zoknival közlekedsz ezek a sima és meleg felületen, melyet akár padlófűtésre is rakhatunk, akkor életed végéig kiszolgál.

Kell ennél több? Egy tartós és nem utolsó sorban látványos felület, melyet a Te igényeidre is igazíthatunk.

Hogyan takarítsak egy rusztikus felületű, fából készült padlót?

Akár egy robot porszívó is könnyedén letakarítja, de bármi más tisztító eszközzel is megoldható. Nem kell hozzá semmi különleges berendezés, azaz ugyan azok a megoldások, mint egy sima csempézett felülethez.

Tényleg rárakhatom padlófűtésre is?

Természetesen több féle vastagságban gyártjuk, de biztos, amit biztos alapon 11 és 13 mm vastagot szoktuk padlófűtéshez ajánlani.

Szerintünk a fa padló a legjobb és legtartósabb megoldás, amit egy enteriőrbe rakhatunk. Valamint amellett, hogy tartós, környezetbarát is, mivel nem tartalmaz oldószeres anyagokat, mint ragasztó vagy éppen felületkezelő anyag.

Keresd a HolzArt Manufactura rusztikus fa burkolatait és egyéb termékeit, fa padlóit, hogy az otthonod 100 %-ban a Te igényeidre legyen szabva. Megtalálod weboldalunkon vagy érdeklődj e-mailben a butorkovacs@butorkovacs.hu címre írt leveledben vagy hívj minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

Related Articles

rusztikus, festet, provence ágykeret
Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...