AsztalokFa bútorokInspirációk

Ipari stílusú bútorok gyártója BútorKovács

Ipari stílusú bútorok gyártója BútorKovács
Ipari stílusú bútorok gyártója BútorKovács

Az ipari stílus egy igazi modernkori bútorgyártási forma, amely most aranykorát éli Magyarországon is. Számos lakberendezési kiegészítőt, illetve bútort vásárolhatunk különböző dizájner webshopokban vagy éppen egy lakberendezési áruházban. Azonban a legtöbb ilyen helyen csak megrendelésre, illetve egy adott méretben vásárolhatunk az ipari stílusú bútorok választékából, melyet jó esetben nem egy katalógusból választhatunk ki. Persze az már egy hatalmas segítség, hogy van mondjuk egy termékfotónk a bútorról és így már könnyebben dönthetünk a vásárlásról.

Viszont az már egy komolyabb probléma, ha nincsen méretválasztási opció, illetve valamiféle szerkezeti módosítási lehetőség az általunk kiválasztott ipari stílusú „remekműnél”. Mostantól ezt a kis űrt a BútorKovács az ipari stílusú bútorok gyártója kitölti, hiszen a Katona József Színházban tett látogatásunk óta elkezdtük az ilyen dizájnnal „megáldott” bútordarabok gyártását.

Hogyan is gondoljuk mindezt?

Végtelenül egyszerűen, hiszen a Színházban a színészek társalgójának berendezése után számos egyedi felkérést kaptunk, miszerint gyártsunk még le néhány ipari stílusú étkezőasztalt, illetve kettő darab bárpultot, melyek jelenleg még a tervezési szakaszban vannak. Fontos egyeztetések zajlanak a lakatosunkkal, aki gyakorlatilag fémből bármit el tud készíteni, ha megtervezzük neki a pontos fém vázat. Nekünk „csak” a fa munka, illetve a fém esetleges felületkezelése, rozsdásítása a feladatunk, melyet egy profi fényező cég végez.

Tehát gyakorlatilag bármilyen egyedi formát, mind fémből, mind pedig fából el tudunk készíteni ipari stílusban. A BútorKovács-nak nem gond, ha a megrendelőnek egy egyedi méretű ipari étkezőasztalra van szüksége, mert mi az egyszerűbb elképzeléseket, akár 2 hét alatt is legyártjuk.

Továbbá bútora készülhet rusztikus patinás stílusban vagy modernebb kivitelben is, amit még elbír az ipari stílusirányzat.Végül pedig a szerkezetek fából készült részénél is a megrendelő által kiválasztott faanyagból készülnek az adott bútorok.

Mindent összegezve tehát, állunk rendelkezésére, hiszen neked csak egy fotót, látványtervet, skiccet, jóformán bármit, amiből kiderülhet, hogy pontosan milyen színű és formájú ipari stílusú bútort vagy bútorokat szeretnél.

forrás: az ipari stílusú bútorok gyártója – ButorKovacs.hu

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?