Fa parkettaInspirációk

Március végén érkeznek, rusztikus, provence és shabby chic padlóburkolataink

Március végén érkeznek, rusztikus, provence és shabby chic padlóburkolataink
Március végén érkeznek, rusztikus, provence és shabby chic padlóburkolataink

Sokan kerestek minket a tavalyi év során, hogy be tudunk e rendezni egy komplett otthont a pincétől a padlásig. Sajnos akkor még nem volt meg minden termékünk, amit egy enteriőr kíván. Azonban 2023-tól már teljes lett a paletta és a rusztikus padlóburkolattól a mennyezetre szerelhető bontott, avagy rusztikus díszgerendáig mindenünk van. 🙂

Ugyan házat „MÉG” nem tudunk építeni (talán 2024-ben 🙂 ), de kijelenthetjük, hogy ránk bízhatod a komplett belsőt. Amennyiben szeretnél egy egységes rusztikus vagy éppen a minimalistával kevert shabby chic bútorzatot, padlóval, falburkolattal, mennyezetgerendával, akkor keress minket a butorkovacs@butorkovacs.hu e-mail címen. Nagy vonalakban a +36 30 504 9261-es telefonszámon is szívesen elmondjuk mik a lehetőségek.

Mivel idén kezdjük el igazán a rusztikus padlóburkolatok gyártását, így hamarosan készülnek a minta darabok, melyeket lakberendező, belsőépítész partnereink számára teszünk elérhetővé.

3 felé faanyagból gyártunk majd padlót, aminél a fő csapásvonal a tölgy kopófelületű. Viszont ez az egy fafaj biztosan nem elégíti ki az egyedi igényeket, ezért lesz még kőris és amerikai dió anyagokból is.

A 3 fafaj valamelyikéből már könnyedén kiválasztható az az egy megfelelő rajzolatú és színű, amely pontosan illik az adott enteriőr színéhez, stílusához.

Sok-sok helyen megfordultunk már és sajnos a legtöbb helyen gondot okozott a megfelelő padló kiválasztása. Nem volt elég barna, illetve a strukturáltsága sem illett a bútorokhoz vagy éppen a belső ajtókhoz.

Természetesen a HolzArt rusztikus padlóit az egyedi igényekhez igazítjuk, de lesz néhány standard megoldás is, amiket valamelyik partnerünknél vagy esetleg nálunk tudtok megnézni.

Idén már az ország 3 pontján, azaz Székesfehérváron az OTTI manufaktúrában, Biatorbágyon az Art Mirror Kft-nél és Sopronban a Homm Bútor Kft-nél kereshetitek akár a rusztikus fa padlóinkat. Persze, ha nem csak egy padlóburkolat miatt látogatnátok el bármelyik barátunkhoz, akkor akár egy komplett otthon berendezésével is kereshetitek Őket.

Biatorbágyon az Art Mirrornál Kerti Zsolti barátunk fog nektek mindenben segíteni. Amennyiben még nem találtatok festett bútorra, konyhabútorra megfelelő szakembert, akkor „csak szólok, mint asztalos” Ők gyártják azt a hibátlan minőséget, amit bármelyik konkurens cég csak irigykedve nézne.

Az ország szélén Sopronban a Homm Bútor csapatából Varkoly Zitát keressétek, aki a rusztikus enteriőrbe még egy ülőgarnitúrát is szívesen ajánl nektek.

Keressetek minket bátran, ha egy egységes, minőségi és tartós megoldást kerestek otthonotok berendezéshez. Mindenben szívesen segítünk!

További lakberendezők, belsőépítészek és viszonteladók jelentkezésére is fel vagyunk készülve, akiknek remek együttműködési ajánlattal szolgálhatunk.

Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy a butorkovacs@butorkovacs.hu e-mail címen érdeklődjetek!

Related Articles

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
AsztalokFa bútorokInspirációk

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában – Rusztikus fa étkezőasztalok

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában - Rusztikus fa étkezőasztalok

Március végén érkeznek a legújabb, fából készült konyhapult megoldásaink
Inspirációkrusztikus fa asztallapokrusztikus konyhabútor

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában!

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában! Rusztikus fa konyhapult

shabby chic stílusú mennyezet gerenda a HolzArttól
Fa gerendákInspirációk

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda
Fa parkettaFelújításInspirációk

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!