AsztalokFa bútorokInspirációk

Provence fa asztalka esztergált lábakkal inspiráció

Provence-i fa asztalka esztergált lábakkal inspiráció
Provence-i fa asztalka esztergált lábakkal inspiráció

Legújabb étkező inspirációnk egy igazi kis gyöngyszem, amibe az egyik házi kedvenc is igen fontos szerepet kapott. 🙂 Természetesen most nem a háziasszony cicájáról fogunk egy hosszabb lélegzetvételű cikket kerekíteni, hanem inkább az esztergált lábú, fehér, kinyitható fa asztalka kerül a középpontba. Maga az étkező minden bizonnyal egy nyaralóban vagy egy kisebb lakásban kapott helyet.

Továbbá, ha jól látom, akkor túlságosan sok lakberendezőt és asztalost sem kellett bevetni az étkező kialakításához, hiszen ilyen kis asztalkát bármelyik lomisnál, aukciós portálon találunk. Ugyan egy picit át kell festeni, mert anno nem feltétlen ezekkel a színekkel gyártották a fa asztalokat, de ebből egy ügyes házigazda vagy éppen a háziasszony nem csinál túl nagy gondot. Kell némi festék, csiszolópapír, hígító és egy vagy kétfajta ecset, illetve néhány újságpapír, ami megvédi a padlót a lecsöpögő festéktől. A többi lakberendezési kiegészítőt is manapság már nagyon könnyű beszerezni, hiszen számos webáruházban találhatunk már jóformán bármit, amivel feldobhatjuk a lakás helységeit.

Fehér képkereteket, tálaló szekrényt és a székeket is a jól bevált aukciós oldalról vagy egy lakberendezési webáruházból biztosan be tudjuk szerezni. Nem feltétlen szeretnénk mi magunk festeni vagy az aukciós oldalakat böngészni? Továbbá, ha nagyobbat más formájú és szerkezetű étkezőasztalt és tálaló szekrényt gondoltunk ki, akkor nincsen más megoldás, mint keresni egy provence-i bútorokat gyártó céget és egyedileg elkészíttetni.

forrás: egyedi provence-i bútorokat gyártó vállalkozás – ButorKovacs.hu

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok