Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

rusztikus, festet, provence ágykeret
rusztikus, festet, provence ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki álmai ágykeretét. Az általa kért ágykeret egy 180×200 cm-es, tört fehér, rusztikus stílusú, antikolt darab, amely tökéletesen illeszkedik egy otthonos és nyugodt hálószobai enteriőrbe. A történet és a részletek alapján bemutatjuk, miért is annyira különleges ez az ágykeret, és hogyan válhat bármelyik hálószoba ékkövévé.

Provence Stílusú Ágykeret: Az Elegancia és Nyugalom Megtestesítője

A képen látható ágykeret egy igazi provence stílusú mestermű. Ez a stílus a francia vidéki élet nyugodtságát és eleganciáját hozza el otthonunkba. A tört fehér, antikolt megjelenés olyan hangulatot áraszt, mintha az ágykeret generációk óta a család tulajdonában lenne. Ez a fajta rusztikus stílus tökéletesen illeszkedik azokhoz, akik szeretik az otthonos és élhető környezetet, és szeretnék, ha hálószobájukban a nyugalom és a béke uralkodna.

rusztikus, festet, provence ágykeret
rusztikus, festet, provence ágykeret

Az Ideális ágy mérete: 180×200 cm

Az ügyfelünk által választott 180×200 cm-es méret az egyik legkedveltebb standard kivitel az ágykeretek között. Bár a legkeresettebb méret a 160×200 cm-es franciaágy, melyből már számos darabot készítettünk minimalista és rusztikus stílusban egyaránt, a 180×200 cm-es ágykeret tökéletes választás azoknak, akik több helyet szeretnének az alváshoz, vagy gyakran osztják meg ágyukat partnerükkel vagy gyermekeikkel.

Minőségi Anyagok és Tartósság

Az ágykeret anyaga bükkfa és MDF lap kombinációja, ami a tartósságot és strapabíróságot biztosítja. A bükkfa erős és kemény faanyag, amely hosszú élettartamot garantál, míg az MDF lapok sima és egyenletes felületet nyújtanak, ami tökéletes a festéshez és az antikoláshoz. Ennek a minőségi kombinációnak köszönhetően 2 év garanciát vállalunk az ágykeret szerkezetére, biztosítva ügyfeleink számára a nyugalmat és biztonságot.

Egyedi, rusztikus, Provence stílusú ágykeret, festett kivitelben
Egyedi, rusztikus, Provence stílusú ágykeret, festett kivitelben

Festési Megoldások: Homogén és Rusztikus Kézi Munkával

A festés tekintetében is többféle megoldást kínálunk. Az ügyfelünk által kért tört fehér szín mellett bármilyen RAL színnel porfesthetjük az ágykeretet. Kétféle festési technikát alkalmazunk:

Homogén Porfestett Felület: Ez a technika egyenletes és sima felületet eredményez, amely modern és letisztult megjelenést biztosít.

Rusztikus Kézzel Készített Felület: Ez a technika egyedi és karakteres megjelenést nyújt, ahol a kézi munka nyomai és az antikolás különlegessé teszi az ágykeretet.

Árfekvés és Egyediség

Az egyedi munka ára valamivel magasabb lehet, mint a tömegtermékeké, de az ágykeret ára még így is az átlagos árfekvésbe esik. Egy ilyen rusztikus kivitelnél az egyediség és a kézműves munka értéke megfizethetetlen. Az egyedi ágykeretek személyre szabottan készülnek, és minden részletükben a megrendelő igényeit tükrözik.

Rendeljen Ágykeretet a BútorKovács-tól!

Ha Ön is szeretne egy ilyen egyedi, Provence stílusú, antikolt ágykeretet otthonába, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! A BútorKovács csapata örömmel segít Önnek megtervezni és elkészíteni álmai ágykeretét. Tekintse meg weboldalunkat, ahol további inspirációkat és lehetőségeket talál. Kérjen egyedi ajánlatot még ma, és varázsolja hálószobáját a nyugalom és az elegancia szigetévé!

Lépjen kapcsolatba velünk:

Weboldal: https://butorkovacs.hu/termekkategoria/agyak/
Telefon: +36 30 504 9261
Email: butorkovacs@butorkovacs.hu

Related Articles