Fa gerendákInspirációk

Rusztikus födémgerenda és mennyezetburkolat a gyártótól

Rusztikus födémgerenda és mennyezetburkolat a gyártótól
Rusztikus födémgerenda és mennyezetburkolat a gyártótól

A HolzArt és a BútorKovács bemutatja legújabb fából készült termékeit a rusztikus falburkolatot és az antik, bontott hatású, fa födémgerendát. Mintegy 4-5 év alatt sikerült tökéletesre fejleszteni, mind struktúrában, mind pedig felületkezelésben, hogy a leghihetőbb módon hasonlítsanak egy igazi „parasztfődémhez” vagy egy bontásból származó gerendához. Számos felületi roncsolással és a fa különböző felületkezelési technikáival sikerült egy teljesen sima, jól takarítható felületet kialakítani, melyet színben és méretben is az egyedi igényekhez igazítunk.

Manapság nagyon népszerűek a vidéki stílusú enteriőrök, melyekhez egy igazi rusztikus födémgerendás mennyezet tartozik. A legtöbb esetben bontott, öreg deszka anyagot használnak a fából készült födém kialakításához. Azonban a legújabb termékünk lehetővé teszi, hogy ne kelljen felkutatni ezeket az antik, sok esetben korhadt anyagokat, melyeknek a rögzítése, illetve a felületkezelése is nagy feladat egy profi szakember számára.

Ilyen és ehhez hasonló problémákba ütközve kezdtünk bele a rusztikus falburkolat gyártásba, melyet a födémgerenda követett. Ennek köszönhetően már bármilyen színárnyalatot, felületi struktúrát és egyedi méretű gerendát tudunk gyártani. Ezáltal tökéletesen igazodunk a már elkészült vagy az éppen készülő enteriőr kialakításához.

Hogyan tudsz tőlünk rusztikus falburkolatot és födémgerendát rendelni? Vedd fel velünk a kapcsolatot a lentebb látható űrlap segítségével vagy küldj nekünk e-mailt, esetleg hívj minket telefonon, hogy minél gyorsabban el tudjuk kezdeni az egyeztetést. Ezután megbeszéljük a gerenda lehetséges színét, felületi struktúráját és a méreteit.

Milyen színben rendelhetek gerendát és falburkolatot? Minden esetben meghatározunk egy alap színt, amihez mintát készítünk, hogy pontosan el tudd dönteni a megfelelő árnyalatot. Általában 2-3 minta elég ahhoz, hogy megtaláljuk a végleges színt.

Milyen méretben rendelhető födémgerenda? Gyakorlatilag bármekkora méretben készítjük. A 20 cm széles és 10 cm magas a leggyakoribb méretű, de készítettünk már 40 cm széles és 60 cm magas gerendát is. A hosszát illetően csak a szállítás szabhat határokat, de helyszíni szereléssel, akár 24 méteres gerendát is készíthetünk.

Milyen födémre rakható a rusztikus födémgerendánk? Beton vagy akár egy lógatott gipszkarton falra is, esetleg egy meglévő, fa gerendázatú mennyezetre, illetve még egy fűtéssel szerelt födémre is rögzíthető.

Ki szállítja el és szereli fel a gerendákat? Igény esetén mi szállítjuk és szereljük az ország egész területén, de akár az otthonod építését, felújítását végző szakemberek is gond nélkül fel tudják szerelni.

Milyen anyagból készül a rusztikus födémgerenda? Elsősorban lucfenyőből, de igény esetén tölgyfából is megoldható.

Mekkora méretben rendelhető a rusztikus falburkolat? Lucfenyőből készül, melyet 20 cm szélességre vágunk és féligtakartan kimarjuk, hogy egymásba illeszthető legyen. A hossza 4, 5 és 6 méteres szálakban elérhető.

Milyen anyagot használunk a felületkezeléshez? Minden esetben a Milesi, oldószermentes anyagait alkalmazzuk a festéséhez, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb megoldás kerüljön a felületekre.

Hogyan készül a rusztikus falburkolat és a födémgerenda? Kizárólag kézzel alakítjuk ki a felületeket, hogy még véletlenül se legyenek egyforma területek. Továbbá az ilyen egyedi megoldásokhoz maximum a csiszoláshoz alkalmazunk gépi segítséget.

Ki rendelhet tőlünk gerenda és burkolat termékeket? Magánszemélyeket, kivitelező cégeket, lakberendezőket és belsőépítészeket is kiszolgálunk. Rendelési mennyiségtől függően, akár 20 % kedvezményt is biztosítunk.

Érdekel a termék? Szeretnél tőlünk rusztikus burkolatot vagy födémgerendát rendelni? Szeretnéd forgalmazni a termékeket? Kivitelező cég, esetleg belsőépítész vagy? ITT VEDD FEL FELÜNK A KAPCSOLATOT!

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?