Fa bútorokFa gerendákFalburkolatInspirációk

Rusztikus gerendából tv állvány, akár ipari stílusban

bontott gerendás tv állvány
bontott gerendás tv állvány

Sokan azt gondolják, hogy egy régi gerenda már csak tűzifának jó. Tévednek! Egy kreatív asztalos vagy éppen ács, esetleg egy műszaki beállítottságú hétköznapi ember is el tud bánni néhány bontásból származó gerendával.
Persze, így egyszerűen hangzik, de nagyon sok szerszám és kreatív ötlet kell, hogy egy ilyen öreg anyagból, roncsolás és az eredeti felület megtartásával, valami készülhessen.


Azért nem kell hozzá éveket tanulni, de az biztos, hogy ha a legjobbat szeretnénk kihozni egy rusztikus gerendából, akkor bizony kell pár év tapasztalat. Esetleg egy jó ismerős, aki már régóta foglalkozik újrahasznosított anyagokkal és ellát pár tanáccsal? Egy műszaki beállítottságú embernek kezdetben az is megteszi.


Viszont, ha nincsenek asztalos ipari gépeid és barát sincsen, aki segíthet, akkor keresd a BútorKovácsot és a HolzArtot. 1995 óta foglalkoznak bútorok gyártásával és már a kezdetektől fogva szeretik a kreatív megoldások, melyekkel nem utolsó sorban a természetnek is nagy szolgálatot tesznek. Értve itt ez alatt a bontott, újrahasznosított gerendákból készült bútorokat, asztalokat és még sok minden mást.
Ennek kapcsán készítettünk egy tv falat, tv állványt is, melyet teljes mértékben újrahasznosított, azaz bontott gerenda és padlásdeszka anyagokból készítettünk.


Gyakorlatilag egyedi méretben szinte az egész falat beburkolhattuk volna, de a megrendelő kérésére csak egy kis részletét díszítettük, hogy megmaradjon az adott fal világos, tiszta színe. Félő, hogy egy teljes fal padlásdeszkával burkolása kicsit összébb nyomta volna a szoba térérzetét.
Amellett, hogy látványos és még egy ipari stílusú enteriőrben is megállná a helyét, sima és hiszed vagy sem könnyedén takarítható.


A speciális csiszolási technológiának köszönhetően, a gerenda felülete sima tapintású és ez által akár egy pamut rongy segítségével is takarítható lesz.
Mindezen simasághoz még hozzájárul egy felületkezelő anyag is, amely amellett, hogy patinás megjelenést kölcsönöz, simábbá és mattá varázsolja a felületet.
Minden adott, hogy neked is lehessen egy ilyen, rusztikus gerendából készített tv falad, melyet az egyedi igényeid szerint alakítunk ki. Méret és színben is az otthonodba legjobban passzolót kapod.


Keress minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy írj nekünk e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?