Fa bútorokFelújításInspirációk

Otthonod berendezése természetes anyagokkal

LAKÁS FELÚJÍTÁS BERENDEZÉS
LAKÁS FELÚJÍTÁS BERENDEZÉS

A 2020-as évektől egyre fontosabbá vált a tudatos vásárlás, hiszen a megnövekedett árak és az egyre romló természetes környezetünk nagyon is indokolttá teszi. Még, ha megtehetjük is nem biztos, hogy indokolt mondjuk lecserélni pár évente az otthonunk bútorait.

Persze, ha nem jó minőségűt vagy éppen egy rossz konstrukciós, bútorlapos megoldást választunk, akkor hamar tönkre is megy. Ilyen esetben szoktuk lecserélni legtöbbször a lakásunk berendezését.

Viszont ekkor jön a kérdés, hogy jó bútorokat választottunk? Lehet, hogy egy picivel több pénzért vagy esetleg ugyan annyiért kaphattunk volna tömör fából készült bútort? Bútorlapos korpusznál rosszul volt élzárva? Fából készült munkapultunk rosszul volt felületkezelve és beszürkült, elkorhadt?

Ezekre a kérdésekre tudjuk a választ!

Válasz olyan mestereket, akiről tudod, hogy minőségi és lelkiismeretes munkát végez. Úgy készíti a bútorokat, mintha a sajátját gyártaná. Minden apró részletet kidolgoz és a végletekig precíz, fegyelmezett és pontos.

Azonban, ha tényleg tartós és akár az életed végéig kiszolgáló bútort szeretnél, akkor vegyél, tömör fából készült bútor.

Miért javasoljuk a fa megoldásokat?

 • tartós, mivel sokkal erősebb és tömörebb szerkezetű anyag
 • nem szívja magába olyan könnyen a vizet, így ennek köszönhetően nem lesz porózus, mint a bútorlap
 • bizonyos szintig javítható, felújítható és a felületi sérülések is eltüntethetőek, ha nem mélyek

Számos előnye van a természetes anyagoknak, mint a fa, melyek minden bútor, burkolati elemnél más és más.

Nagyon hosszú ideig és szinte végtelen számú eszmefuttatást fel lehetne hozni, hogy miért vásároljunk tudatosan és, ha lehet fából készült bútort. Egyszerűen azért, mert sokkal-sokkal tartósabb.

Azonban mindig a legjobb válasz erre, hogy kérdezd a szakembert és bízz meg benne, ha megfelelő referenciával bír, vagy ha már bizonyított neked.

Otthonod felújításával kapcsolatban, tehát érdemes nagyon sokat tájékozódni és, ha szeretnél egy profi és kreatív csapatot a bútoraid elkészítésre, akkor keress minket. Nézz körül oldalunkon és ha tetszik, amit látsz, hívj minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy írj e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre.

OTTHON FELÚJÍTÁS A BÚTORKOVÁCCSAL

Keress minket, ha egy rusztikus, shabby chic otthonra vágysz! Felújítás és berendezés közvetlen a kivitelezővel és a gyártóval? Egységes letisztult, egyedi megoldások? Egy cégtől minden bútor, padló és egyéb lakberendezési kiegészítő?

Pincétől a padlásig mindenben segít a HolzArt és a BútorKovács csapata! Legyen az hajópadló, konyhabútor, étkezőasztal vagy akár a mennyezetre szerelt, fa födémgerenda. Szeretnél mindent közvetlen a gyártótól venni, ha otthonod berendezéséről van szó? Természetes, fa alapanyagokban gondolkodsz, melyek tartósak és könnyen tisztíthatok? Rusztikus padló, konyhabútor, nappali vagy étkezőbútor, de éppenséggel akad nálunk antik födémgerenda is. Minden adott, hogy otthonod berendezése jó kezekbe kerüljön.

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa gerendákInspirációk

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?