Fa parketta

Rusztikus, ipari vagy shabby chic stílusú fa parketta és svédpadló

Bontott hatású rusztikus svédpadló
Bontott hatású rusztikus svédpadló


2020 év eleje óta foglalkozunk fa parketta gyártással, melyet teljes mértékben a megrendelő igényeire tudunk szabni. Legyen szó akár egy sima rusztikus stílusú vagy éppen Provence, illetve egy Shabby Chic stílusirányzatot képviselő, fa kopó felülettel bíró parkettáról.
Minden tekintetben egy kreatív megoldást készítünk, hiszen nincsen olyan cég, aki gyárt, ilyen jellegű, rusztikus design parkettát.


A kezdetektől fogva hangsúlyozzuk, hogy fontos a környezettudatos vásárlás ezért a fa parketta is egy olyan termék, amely tartós megoldást biztosít az otthonod járófelületére. Mivel a fa önmagában is sokkal-sokkal tartósabb, mint egy laminált parketta, ezért még egy kis odafigyeléssel, a megfelelő felületkezelő anyagot használatával még tovább óvhatjuk.
Továbbá számos helyen, mint például egy Balaton-felvidéki vályog ház felújítása során nem is szabad mást használni parkettának, mint tömör fát. Most is pont egy ilyen ház padlóját burkoljuk tömör fa parkettánkkal, mivel a laminált a pára ingadozások miatt nagyon hamar tönkre is menne.
Párnafára helyezzük, hogy a levegő cirkuláljon a padló alatt, ezáltal is biztosítva a falazat és az aljzat közti levegőáramlást, melynek köszönhetően a falak nem vesznek fel nedvességet lentről. Valamint a lent keletkezett pára is a fent elhelyezett szellőztető rendszer segítségével távozik.


Tökéletes megoldás akár egy régi vagy egy új szerkezetű ház, lakás élettereibe. Élethosszig tartó megoldás, akár egy magas igénybevételnek kitett helységben is.
Fa parkettáink padlófűtésre is rakhatóak, hiszen a 13 mm vastagság és az alján elhelyezett bevágásoknak köszönhetően tökéletesen átengedi és tartja is a hőt.
Több féle hossz és szélességi méretben, valamint 13-20 mm-es vastagságban kaphatóak, akár Sevron vagy halszálka alakzatban is lerakhatóak.


Igény esetén mi is vállaljuk a leragasztást vagy az úsztatott megoldással történő kivitelezést.
Keressetek minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy kérjetek ajánlatot a webáruházunkon keresztül a fa parketta menüpont alatt található rusztikus padlóink valamelyikéről.

Rendelj a HolzArt-tól egyedi színű és felületű fa parkettát vagy svédpadlót, akár Shabby Chic vagy Provence stílusban.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles