Fa parkettaInspirációk

Rusztikus és shabby chis stílusú svédpadló a HolzArttól

Bontott hatású rusztikus svédpadló
Bontott hatású rusztikus svédpadló

Fából készült svédpadlót keresel? Szeretnél egy különlegesebb, rusztikus vagy éppen egy Shabby Chic felületűt? Nem találod az megálmodott enteriőrbe az elképzelt színt és felületet?

Keresd a HolzArt rusztikus svédpadlóit, melyek 13 mm vastagságtól egészen 20 mm vastagig készülnek és egyedi megrendelés alapján bármilyen színben és felületi struktúrában gyártjuk. A leglátványosabb megoldásunk, repedt és szögnyomos, míg a finomabb verzió csak egy kis fűrészelést tartalmaz. Persze egyedi igényekhez igazodva, akár 3-4 minta elkészítése után alakulhat ki a végleges dizájn, amiben mi szívesen segítünk.

Minden rusztikus svédpadlónk rétegragasztott és kopófelülettel vagy teljesen tömör tölgyfából készül és minta alapján a megbeszélt színben gyártjuk le. A felületi rusztikálási lehetőségek száma szinte végtelen, így biztosan nincsen két egyforma darab. Továbbá az alap színek kikeverése és a fedő, antikoló anyagok festési technikája is „megér egy misét”.

Tehát, ha egy igazán egyedi megjelenésű padlót szeretnél otthonodba, akkor válaszd a HolzArt fából készült parkettáit vagy svédpadlóit. Nálunk nincsenek megoldhatatlan dolgok, nem odaillő színek vagy kompromisszumok. Olyan egyedi, rusztikus fa svédpadlót készítünk neked, amit megálmodtál.

A látványon túl még beszéljünk egy kicsit a fa padlók élettartalmáról. Amennyiben csak dupla annyi ideig lennének jók, mint a laminált akkor is megtérülne, de szerencsére egy életen át is ki tudják szolgálni az embert. Egy kis odafigyeléssel és gondos ápolással (a lamináltot is kell) szinte semmi probléma nincsen egy fa svédpadlóval. A gondosan előkészített aljzathoz ragasztás, valamint a Milesi cég Borma olaja megvédi az átlagos használatból eredő behatásoktól.
Ugyan a szelektált, sima felületű svédpadló valamivel kényesebb, de egy rusztikus felületet akár kapalapáccsal is üthetünk, majd utána egy speciális csiszolási technikával felcsiszolva javíthatunk is. A rusztikus megoldások mindig is jobban bírták a sérüléseket, hiszen a strukturált felület kevésbé karcolódik és a felület kialakítás is egy roncsolási eljárás.

Amennyiben tetszenek a rusztikus megoldások padlóra is, akkor keress minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon. Rusztikus vagy Shabby Chic, esetleg Provence stílusú svédpalót pedig webáruházunkban találsz és ingyenesen kérhetsz ajánlatot. Speciális igényekkel kapcsolatban pedig írj e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre.

Rendelj a HolzArt-tól egyedi színű és felületű fa parkettát vagy svédpadlót, akár Shabby Chic vagy Provence stílusban.

  Related Articles

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk – asztalaink felületének megmunkálása

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk - asztalaink felületének megmunkálása

  rusztikus bontott gerendás étkezőasztal
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus étkezőasztal inspirációk – bontott gerendából készültek

  Rusztikus étkezőasztal inspirációk - bontott gerendából készültek

  Receive the latest news

  Subscribe To Our Weekly Newsletter

  Get notified about new articles