AsztalokInspirációk

BOLZANO bontott gerendás rusztikus étkezőasztal

RUSZTIKUS ÉTKEZŐASZTALOK
RUSZTIKUS ÉTKEZŐASZTALOK

Tökéletes választás, ha egy igazán masszív és akár egy életen át kiszolgáló, rusztikus stílusú étkezőasztal keresel.
Miért gondoljuk ezt? Mit nyújt egy tömör tölgyfa asztal, tulajdonosának?

Kezdjük tehát az anyag használattal, ami a dizájnból adódóan elég robosztusra lett méretezve, hogy az egész családot elbírja, ha éppen ráülni támadna kedvük. A lábak és a tető anyaga is tömör tölgyfa, melyből a lábak minimum 15×15 cm, a tető 4-5 cm vastag. Ez a robosztus szerkezet 12 mm vastag acél, ászok csavarral és egy speciális, asztalokhoz használt vasalattal van összeszerelve.

Az alábbi megoldást használja minden olyan gyártó, aki tartós minőséget szeretne gyártani és persze, ha mindezt tömör fából készíti. Sajnos a bútorlapos megoldások, egy étkezőasztalnál nem hosszú távra tervezettek.
Visszatérve a Bolzano asztalunkhoz. Az első ilyen rusztikus étkezőasztalunkat Mádai Viviennek készítettük még 2012 környékén, amit talán még mindig használ a családja.

  • Minden ilyen rusztikus vagy Shabby Chic jellegű, mint a Bolzano asztalunk is 70 %-ban bontott gerendákból készülnek. Sajnos már egyre kevesebb az újra hasznosított anyag, mivel az emberek többsége nem látja benne az értéket, így eltüzelik.

Ennek az asztalnak számos előnye van, amiért érdemes megvásárolni, mint szinte minden fából készült asztalt.

  • Az első és legfontosabb érv, hogy a robosztus szerkezetek a legtartósabb megoldások.
  • Az tölgyfa alapanyag is gyakorlatilag minden bútorhoz használható és környezetbarát, semmiféle olyan anyagot nem tartalmaz, amit mesterségesen állítanak elő. Lásd bútorlap.
  • A felületkezelése is oldószermentes és speciálisan étkezőasztalokhoz és konyhai munkapultokhoz használt olaj, melyet a Milesi cég gyárt. Nem lesz gond, ha kiömlik a bor, mert egy sima nedves ronggyal le lehet törölni. A szennyeződések kapcsán sokan az gondolják, hogy a rusztikus felületet nagyon nehéz tisztán tartani. A mi bútoraink, étkezőasztalaink teljes sima tapintásúak és könnyen takaríthatók.

Számos pozitív tulajdonság mellet meg kell még említeni, hogy ha fa bútort vásárolsz, akkor azzal a környezet is óvja. Ennek köszönhetően egy rusztikus, fából készült étkezőasztal a lehető legjobb választás, hiszen az általunk vásárolt faanyag egy körforgás része. Amint kivágnak egy vágásérett fát, akkor azonnal ültetnek a helyére egy másikat.
Tegyél Te is a környezet megóvásáért és vásárolj fából készült bútort, tőlünk vagy egy másik cégtől, ha esetleg nem találtál számodra megfelelőt az étkezőasztal webáruházunkban.

Tudnod kell, hogy egyedi elképzelések alapján is készítünk étkezőasztal, így biztosan tudunk neked segíteni. Keress minket bizalommal a +36 30 504 9261-es telefonszámon.
Egyedi megrendelés esetén e-mailben kérj ajánlatot a butorkovacs@butorkovacs.hu címre írott leveledben.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok