JÓ HELYEN JÁRSZ! OTTHON FELÚJÍTÁS
JÓ HELYEN JÁRSZ! OTTHON FELÚJÍTÁS

Kiváló minőségű fa lakberendezési kiegészítőinket standard vagy egyedi színekben és méretekben gyártjuk le neked. Legyen igényes az otthonod, válaszd a HolzArt termékeket! Szakértőink minden szükséges információkkal ellátnak, igény esetén beszerelést is vállalunk.

Rusztikus bontott stílusú fagerendák

A rusztikus fagerendák vagy más néven dísz gerendák nemcsak a tradicionális, a modern otthonokban is jól mutatnak. Bármilyen helyiségnek különleges, egyedi stílust kölcsönöznek, legyen az a nappali, a hálószoba vagy akár a fürdőszoba. A mennyezeten kívül ajtónyílások és átjárók áthidalójaként, vagy akár a régi gerendák takarására is alkalmazhatjuk. Akár betonfödémre, akár gipszkartonra is felszerelhetőek, sőt a plafonfűtés sem jelent akadályt! Mennyezetgerendáinkat 2,3,4,5 és 6 méteres standard méretben forgalmazzuk, de lehetőség van egyedi méretek megrendelésére is, 12 méteres hosszúságig. Fagerendáink 3-féle stílusban készülnek, melyek felületi struktúrában térnek el egymástól. A natúr, felületkezelés nélküli fa gerendák mellett 5-féle standard szín közül tartunk raktárkészletet. De ha ezektől szeretnél eltérni, akkor a Milesi színskálájáról válaszható pác színekben vagy a RAL és NCS színskáláról is kiválaszthatod, amit szeretnél. Az általunk forgalmazott rusztikus mennyezetgerenda teljesen környezetbarát, hiszen tömör fából – elsősorban lucfenyőből vagy bizonyos esetekben tölgyből – készül. Felületkezelő anyagaink és pácaink teljesen oldószermentesek, fedőrétegként pedig matt, vízbázisú lakkot és bio olajat használunk. A sima felületnek köszönhetően termékeink könnyedén tisztántarthatóak, takarításuk nem okoz problémát.

Bontott hatású fa burkolatok

Rusztikus, bontott fa hatású falburkolataink valódi fából – tölgy vagy lucfenyő – készülnek, alkalmazásukkal még a modern enteriőrt is otthonossá varázsolhatjuk. A standard méretek – 2, 3, 4, 6 méter hosszú és 5, 10, 14, 16 és 20 cm széles – mellett lehetőség van egyedi kérések teljesítésére is, 12 méteres hosszúságig és 40 cm-es szélességig. Fagerendáinkhoz hasonlóan itt is 3-féle stílus és 5-féle standard szín, valamint a natúr kivitel közül választhatunk, ami mellett lehetőség van arra, hogy a Milesi, a RAL és NCS színskálák színei között válogassunk. Így a falburkolat biztosan passzolni fog a lakásod többi fa eleméhez. Falburkolatainkkal környezetbarát módon tudod egyedivé és természetessé tenni az otthonod, hiszen a természetes fa alapanyagok felületkezelése oldószermentes anyagokkal, páccal, valamint bio olajokkal történik. A végeredmény egy teljesen sima felület, amit jó megérinteni, és egyszerű tisztántartani.

Rusztikus fa pajtaajtók

A pajtaajtó onnan kapta a nevét, hogy régen kültéri ajtóként, istállóknál használták. A mai köznyelvben a pajtaajtó egy olyan tolóajtó, amit bárhová beszerelhetünk az otthonunkban. Gyakran használják beltéri ajtóként a helymegtakarítás és a stílusos megjelenése miatt. Fa tolóajtóink tökéletes kiegészítői lehetnek a rusztikus vagy a Provence stílusban berendezett belső tereknek. A natúr változaton kívül festett pajtaajtóink készülhetnek a Milesi színskáláról választott pác színekben, de a RAL és NSC színskála árnyalatait is választhatod.

Rusztikus, Provence vagy Shabby Chic, fa ajtólapok

A fa beltéri ajtók alkalmazásával – a műanyag nyílászárókkal szemben – otthonos, természetes hatást érhetünk el. Ezenkívül a természetes anyagból készült ajtók környezetbarát megoldást jelentenek, nem úgy, mint műanyag társaik. Az általunk készített fa ajtólapokat standard vagy egyedi méretben is elkészítjük számodra. Legyen szó minimalista vagy akár rusztikus enteriőrről, nálunk megtalálod a berendezéshez leginkább passzoló ajtót! Rengeteg árnyalat közül válogathatsz, így biztosan találsz olyat, ami illik a berendezés többi fa eleméhez.

Rusztikus megjelenésű fa ablakok

Sok esetben egy épület korhű megjelenése kizárólag fa nyílászárók alkalmazásával oldhatók meg. De nem csak itt érdemes ezt a megoldást választanunk. Egy modern, minimalista enteriőr is sokkal otthonosabbá tehető természetes anyagokból készült ablakokkal. Tévhit, hogy a fa ablakok hamarabb mennek tönkre, sőt! Megfelelő felületkezeléssel a fa ablakok rendkívül hosszú élettartammal bírnak. Kiváló minőségben és hőszigeteléssel, standard vagy egyedi méretben is elkészítjük számodra az ablakodat, akár 3 rétegű üvegezéssel.

Bontott, industrial, rusztikus, Provence és Shabby Chic, fa parketták

Egy igényes kivitelezésű fapadló az egész enteriőrt letisztulttá teszi. Érdemes a lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobb minőséget választanunk, hogy a mindennapi igénybevétel mellett is hosszútávon szép maradjon. Tömör fa padlóink nemcsak gyönyörűek, az évek múltával sem hullámosodnak fel. Kopásálló fapadlóinkat többféle stílusban és – a könnyű takaríthatóság érdekében – strukturált avagy antikolt, tapintásra sima felszínnel gyártjuk. 15-30 centiméteres szélességben és számtalan színvariációban kínáljuk számodra.

A BútorKovács

rusztikus bútorok és burkolatok

BERTOGNA rusztikus, shabby chic stílusú fa ajtó
Ajtólapok24 Articles
Bontott gerendás, fa étkezőasztalok
Asztalok151 Articles
Egyedi készítésű, rusztikus, fa bútorok gyártója
Fa bútorok346 Articles
rusztikus, fa gerenda a gyártótól
Fa gerendák53 Articles
Bontott hatású, rusztikus, fa parketta, hajópadló vagy svédpadló
Fa parketta46 Articles
BútorKovács - rusztikus falburkolat
Falburkolat22 Articles
JÓ HELYEN JÁRSZ! OTTHON FELÚJÍTÁS
Felújítás39 Articles
bontott gerendás konyhapult
Inspirációk447 Articles

OTTHON FELÚJÍTÁS A BÚTORKOVÁCCSAL

Keress minket, ha egy rusztikus, shabby chic otthonra vágysz! Felújítás és berendezés közvetlen a kivitelezővel és a gyártóval? Egységes letisztult, egyedi megoldások? Egy cégtől minden bútor, padló és egyéb lakberendezési kiegészítő?

Pincétől a padlásig mindenben segít a HolzArt és a BútorKovács csapata! Legyen az hajópadló, konyhabútor, étkezőasztal vagy akár a mennyezetre szerelt, fa födémgerenda. Szeretnél mindent közvetlen a gyártótól venni, ha otthonod berendezéséről van szó? Természetes, fa alapanyagokban gondolkodsz, melyek tartósak és könnyen tisztíthatok? Rusztikus padló, konyhabútor, nappali vagy étkezőbútor, de éppenséggel akad nálunk antik födémgerenda is. Minden adott, hogy otthonod berendezése jó kezekbe kerüljön.

Felújítanád otthonod?

KÉRJ TŐLÜNK EGY KOMPLETT AJÁNLATOT!

Segítünk berendezni a pincétől a padlásig,

padlótól a mennyezetig.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok