Fa gerendákFelújításInspirációk

Keresd a HolzArt és a BútorKovács rusztikus, fa gerendáit

 

Rusztikus fa gerendák?

Egyenlőre még csak néhány helyen láthatóak és kaphatóak rusztikus födémgerenda termékeink, de nagyon sokat dolgozunk azért, hogy az ország nagyobb településeire is eljusson néhány minta gerenda vagy esetleg asztal. Már több, mint 9 éve gyártunk rusztikus felületű bútorokat és egyéb kiegészítőket, mint mennyezetgerenda, falburkolat, svdépadló vagy éppen bontott, fa gerendákból készített konyhai munkalap.

Figyelünk a részletekre és nem csak egy összefűrészelt, vastagon lakkozott gerendát kaphattok tőlünk, aminek szinte semmi köze a rusztikushoz, a Shabby chic stílushoz pedig végképp. Gondosan kidolgozott, antikolt gerenda felület, mind festésben, mind pedig felületi struktúrában.

A stílushoz mérten használjuk a különböző antikolás technikákat, hiszen nem csak egyféle rusztikus létezik. Az letisztultabb felületek kedvelői leginkább a „sima” rusztikusat választják, melyet 2-3 féle színárnyalat jellemez és a felületi struktúrája is kifinomultabb, mint mondjuk egy Shabby Chic antikolás.
A rusztikus gerenda felületünk egyenletes, kisebb, esetenként közepesen mély felületi roncsolásokat tartalmaz, melynek színárnyalatait mi és a megrendelő határoz meg.

A következő fokozat a Provence stílusirányzatú felületeink, melyek már színben és felületben is látványosan eltérnek a visszafogottabb rusztikus dizájntól. Több szín és egy fehéres árnyalatú „finis” réteget is használunk, hogy a Provence hangulat tökéletesen visszaköszönjön minden gerendánk vagy éppen parkettánk felületéről.

A harmadik stílusirányzat pedig a Shabby Chic, amely már egy elég látványos strukturálási és festési megoldásokat tartalmaz. A szögnyomtól kezdve a mélyen barázdált, fűrészelt és gyalult felületekig egyaránt. Mivel a Shabby vonalat már sokkal kidogozottabb felület, így a megrendelés során is nagyon részletesen át kell beszéljük minden apró részletét.

Hol keresd rusztikus gerendáink?

Kereshetitek most már Biatorbágyon is az ART MIRROR Stúdióban, ahol néhány, rusztikus parketta mintát is találhattok a HolzArt csapatátától.

Padlótól a mennyezetig szolgáltatásunk kapcsán berendezzük komplett otthonod. A festett, angol stílusú konyhabútor például soha nem megy ki a divatból. Keressétek Zsolt barátunk, aki mindenben segíteni fog.

Felújítanád otthonod?

KÉRJ TŐLÜNK EGY KOMPLETT AJÁNLATOT!

Segítünk berendezni a pincétől a padlásig,

padlótól a mennyezetig.

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa gerendákInspirációk

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?