Tiny House

Tiny House a BútorKovácstól és a HolzArttól

Tiny House ECO kivitelben a BútorKovácstól és a HolzArttól
2023-tól kezdtünk el gyártani Tiny House házikókat, melyekből egyenlőre 2 formát tudunk készíteni. Természetesen igény esetén gyártunk bármekkora méretben és elrendezésben, csak küld el nekünk a méretezett terveket, illetve a gépészettel kapcsolatos igényeket.

Amennyiben csak egy látványterved van, amit akár a pinterestról vagy egy másik oldalról töltöttél le, küld el nekünk és egyeztetünk az építés csapattal. Sajnos a látványtervből mire gyártási és gépészeti tervek lesznek nagyon sok munkaóra eltelik. Az építész barátaink korrekt és megbízható megoldásokkal dolgoznak, hogy minden megrendelő elégedett és a lehető legjobb felszereltséget kapja házába.

Tiny House avagy konténerház

Az áraik is versenyképesek, illetve fontos szempont, hogy a két csapat tökéletesen kommunikál, így a tervezéssel kapcsolatos kérdések is gyorsabban célba érnek.
Mindent összegezve tehát, ha az egyedi igényeidhez szeretnéd igazítani házikódat és egy általad hozott látványterv alapján dolgozzunk, akkor a tervezésre az építész csapatunk kalkulál árat.


A standard formáink a tökéletességig lettek fejlesztve, így az elrendezése és a bútorok szerkezeti megoldásai, illetve a gépészeti lehetőségek, mind a megrendelő maximális kényelmét szolgálja.

Minden bútor és burkolati elem tömör fából készültek. Nincsenek bútorlapos megoldások és oldószeres felületkezelő anyagok. Ennek köszönhetően a ház teljesen környezetbarát és az energia igénye is a lehető legalacsonyabb.
Pár szó a gépészetről. A házikó télen-nyáron használható, hiszen a lakókocsikban is alkalmazott megoldások lehetővé teszik a ház fűtését. A vízmelegítés is megoldott, amit szintén a fűtésrendszer old meg. Valamint a házat speciális szigetelő anyagokkal burkoltunk, hogy kedvező feltételek mellett, fenntartható legyen.


A szennyvízzel sem kell sokat foglalkozni, hiszen a nagy kapacitású tároló lehetővé teszi a 3 havonta történő ürítést.
Igény esetén víztározó modullal is rendelhető a ház, ha nincs a telken vezetéses víz.

Fejlesztés alatt a napelemes működési lehetőség is, de az egyenlőre eléggé lekorlátozza a lehetőségeket, melyek a zavartalan működést befolyásolják. Azonban a gépész csapat nem adja fel és megvizsgál minden lehetőséget.
Keress minket telefonon, ha egy tökéletes kis házikót, konténerház szeretnél telkedre vagy a kerted végébe dolgozószobának.


Nem zárkózunk el egy bérleti megoldástól sem, ha van egy telked mondjuk a Balaton parton esetleg Ausztriában a Salza folyó környékén vagy Bovecben a Soca folyó mellett. 

Related Articles

Az Eco Serenity Cabin: kompakt faház a kényelem és fenntarthatóság egyszerre az ArchiVízió Építész irodától
Fa bútorokFalburkolatFelújításInspirációkTiny House

Az Eco Serenity Cabin: kényelem és fenntarthatóság egyszerre az ArchiVízió Építész Irodától

Az Eco Serenity Cabin: kényelem és fenntarthatóság egyszerre az ArchiVízió Építész irodától