AsztalokInspirációkrusztikus konyhabútor

Rusztikus konyhabútor antikolt konyhapult

Rusztikus konyhabútor Antikolt konyhapult
Rusztikus konyhabútor Antikolt konyhapult

Rusztikus konyhabútor? Antikolt konyhapult? El tudod képzelni a konyhádat egy vidéki stílusú designnal?

Amennyiben igen, akkor már kezdhetjük is az inspirációk gyűjtését, tervezést, ajánlatkészítést. Persze, ha már van konkrét elképzelésed vagy éppen egy belsőépítész már meg is tervezte neked, akkor válaszd a BútorKovács csapatát.

Miért válassz minket? Miért válassz egy olyan céget, akik teljesen „beleszerelmesedtek” a rusztikus bútorok gyártásába? Talán a kérdésben benne is van a válasz. Már 2013 óta gyártunk rusztikus bútorokat és ez idő alatt nagyon sok tapasztalatra, felület antikolási trükkre, technológiára bukkantunk rá. Sőt, vannak olyan módszerek, melyeket mi, saját kreatív ötleteink segítségével fejlesztettünk ki és előszeretettel alkalmazzuk is.

Térjünk azonban vissza a konyhabútor témához. Az első és legfontosabb, amely alapján mi is tudunk neked ajánlatot adni egy adott konyhabútorra, az egy végleges terv. Milyen egy végleges terv? Benne van a konyhabútor korpuszának és a frontoknak a jegyzéke, illetve a munkalap típusa, mérete, valamint a bútorhoz használt vasalatok listája, darabszáma. Gyakorlatilag egy komplett látványterv, melyhez csatoltak egy anyag- és szabásjegyzéket.

Ehhez kérheted belsőépítésztől segítséget vagy minket a gyártót keresed meg a tervek elkészítésével kapcsolatban.

Miután elkészültek a tervek és az ajánlatot is sikerült átbeszéljük, akkor kezdődhet a gyártás. A gyártás a legtöbb esetben, egy vidéki stílusú konyhabútornál 3-5 hét szokott lenni, mivel a fa alapanyag feldolgozása a porfestés, antikolás eléggé időigényes munkák.

A konyha készítése közben fotók segítségével demonstráljuk, hogy éppen hol tartunk, melyik munkafázis következik most. Miért jó ez? Szimplán csak azért készítünk, illetve küldünk neked fotókat, hogy lásd, éppen hol is tartunk, valamint, ha nem tetszik egy adott elem, akkor még tudjunk rajta változtatni. Továbbá lásd, hogy a konyháinkhoz használt Blum vasalatok milyen jó minőséget és mennyi funkciót képesek betölteni. Igény esetén a Hafele cég szerelvényeit is használjuk, ha éppen nem találunk megfelelőt a Blumnál.

Vasalatból tehát a két top cég termékeit használjuk, így a korpuszt és a frontot is gondosan megválogatott I. osztályú tömör faanyagból gyártjuk. Természetesen az igényekhez igazítva a korpusz készülhet bútorlapból is, melyhez az Egger cég termékeit használjuk.

Utóbbi néhány fontos részlet mellé még számos praktikusat tudnánk felsorolni, hiszen egy vidéki stílusú konyhabútor elkészítéséhez nagyon sok információt és inspirációs képet érdemes átnézni, melyekből megszülethet egy végleges terv és design. Ahogyan azt az előzőekben leírtuk, minőségi alapanyagokból dolgozunk, hogy egy igazán strapabíró, masszív, praktikus konyhabútort gyárthassunk neked.

Ehhez nem kell mást tenned, mint felhívni minket a +36 30 504 92 61-es telefonszámon vagy ajánlatot kérni a butorkovacs@butorkovacs.hu e-mail címre küldött levélben.

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok