Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

TE is régóta keresed azt a fürdőszobabútort, amely hasznos funkciói mellett szemet gyönyörködtető is

rusztikus fürdőszobabútor, fehér színben és egyedi méretben
rusztikus fürdőszobabútor, fehér színben és egyedi méretben

Függetlenül attól, hogy egy kis luxust szeretnél csempészni a fürdőbe vagy teljesen felújítod, a megfelelően kialakított fürdőszobának nem csak a stílusodat, de az életmódodat is képviselnie kell.

Legyen szó rusztikus fürdőszobáról vagy hangulatos vendégfürdőről, a BÚTORKOVÁCS egyedi bútoraival könnyedén kialakíthatod a tökéletes fürdőszobát.
Az emberek gyakran fordulnak a közeli üzletekhez fürdőszobai szekrényeikért, mert úgy gondolják, hogy ezek a nagykereskedők tudnak olyan szekrényeket készíteni, amelyek jobban megfelelnek az igényeiknek.

Ez azonban sokszor nem így van, ezért több oka is van annak, hogy fontolóra vedd az egyedi kézzel készített bútor rendelést. Ebben segít neked a BÚTORKOVÁCS! Mi több, biztosítjuk számodra a minőség és a konstrukció egységét.
Pont ilyen fürdőszobabútort keresek

De mik is az előnyei az egyedi gyártásnak?
Jobb minőségű kivitel.

A fürdőszoba szekrényeket többnyire bontott tölgyfából készítjük és kiváló minőségű befejező eljárásokkal tesszük rendkívül tartóssá. A szekrények felületei így jobban védettek a víztől vagy bármilyen folyékony szennyeződéstől.
Kiváló minőségű anyagok

Az akár 300 éves faanyagot a legnagyobb szakértelemmel és hozzáértéssel választjuk ki és alakítjuk ki belőle álmaid fürdőszoba szekrényét vagy pultját. Ezenkívül fontos szempont, hogy a termékek az erre kialakított professzionális környezetben és műhelyben kerülnek feldolgozásra környezetbarát módon.
Megbízható szállítás

Szeretünk előre tervezni és minden esetben kellő időt szánunk a projekted kivitelezésére. A felmérést és tervezést követően, pedig garantáltan időben és a kívánt minőségben szállítjuk ki fürdőszobabútorodat. Sőt akár a beszerelésben is segítünk.
A legjobb fürdőszobai szekrények
Csapatunk több típusú rusztikus szekrény elkészítésében jártas, így te is megbízhatsz a minőségi kidolgozásban, a termékek és az anyagok tekintetében egyaránt.

Érdekel a rusztikus fürdőszoba
A fürdőszoba átalakítása izgalmas és akár szórakoztató otthoni projekt is lehet, ha a megfelelő szakemberekkel dolgozol együtt. Ahhoz, hogy az felújítás zökkenőmentesen menjen és a költségvetésen belül maradj, egyértelműen meghatározott célokra és megalapozott tervezésre van szükség.
Jól tudjuk, hogy a fürdőszoba átalakításakor figyelembe kell venni néhány alapvető tervezési elvet. A kiválasztott színeknek illeszkedniük kell, a mintáknak ki kell egészíteniük egymást és anyagoknak összhangban kell lennie a tökéletes összhatás érdekében.

Ami pedig a legfontosabb, hogy ez a TE fürdőszobád lesz! Így minden apró részletét, legapróbb sarkát is élvezned kell és miközben nap mint nap jól érezed magad benne, addig az igényeidnek megfelelően funkcionálisnak kell lennie.
A burkolatok, a kád és a megfelelő zuhanypanel mellett az egyik legfontosabb elem a számodra készített fürdőszobabútor. A BÚTORKOVÁCS-nál minden fürdőszoba szekrény a projekthez készül és nem valahol egy „polcon ülve” várja, hogy megvásárolják. Bútoraink bármilyen igénynek és helynek megfelelően módosíthatók, illetve egyedi felületek és színek is elérhetők, hogy a legjobban passzoljon az elképzelésedhez.

Válassz meglévő vintage modelljeink közül vagy mond el milyet szeretnél!

 • ARLES PROVENCE stílusú festett fehér fürdőszobabútorunk méltán népszerű
 • BAJA, melyet bontott tölgyfából készítünk és az égetett, porfestett vas váz, valamint a mintegy 300 éves fából készült korpusz tesz különlegessé és igazán egyedivé
 • BOURGES PROVENCE stílusú festett fehér fürdőszobabútorunk valóban elegáns megoldás
 • FEHÉRVÁR-1 nevű fürdőszobabútorunk, melyet a több száz éves bontott tölgyfából készült pult és az alsó polc, valamint az OTTI Páskom mosdója varázsolja unikálissá és nem mindennapivá
 • FEHÉRVÁR-2 fürdőszobabútorunkat bontott tölgyfából rusztikus kivitelben készítjük
 • LAVAL és MOULINS PROVENCE stílusú bútoraink festett szürke színben kerülnek kivitelezésre
 • SZENTBÉKÁLA nevű dupla mosdós fürdőszobabútorunk, szintén bontott tölgyfából alkotjuk meg, amit a páratlan fapult és a sajátos kerámia mosdó tesz valóban egyedülállóvá
 • VITRE PROVENCE stílusú szürke fürdőszobabútorunk szintén kivételes darab

Megnézem a rusztikus fürdőszobabútorokat

Inkább a minimalista stílus vonz? Gond egy szál se, a BÚTORKOVÁCS ezt is megoldja!
Válaszd ki a neked tetsző dupla mosdós modellünket:

 • GENOA fürdőszobabútor
 • SASSARI fürdőszobabútor
 • LIVORNO fürdőszobabútor

Megnézem a minimalista fürdőszobabútorokat

Ha segítségre van szükséged és egyedileg gyártott fürdőszobabútort szeretnél, akkor segítünk a tervezésben vagy kiválasztásban egyaránt.
Beszéljük meg az elképzeléseidet vagy kérj árajánlatot a weboldalunkon található űrlap kitöltésével.

Related Articles

bolzano, rusztikus gerenda étkezőasztal
Fa bútorok

Egyedi tölgyfa asztalok a webáruházunkban – választható opciókkal

Egyedi tölgyfa asztalok a webáruházunkban – választható opciókkal

Fehérvár 2 rusztikus tölgyfából készült fürdőszobabútor
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

négy évszakos mobilház, faház, egyedi igények szerint akár rusztikus belsővel
Fa bútorok

Mobil Házak és Tiny House-ok: A Fűtési és Hűtési Rendszerek Kihívásai és Megoldásai

Mobil Házak és Tiny House-ok: A Fűtési és Hűtési Rendszerek Kihívásai és...

Fehérvár 1 rusztikus, festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Fehérvár 1 – Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor

Fehérvár 1 - Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor