ANCONA minimalista design tárgyalóasztal a gyártótól

Számos cégnek készítettünk már tárgyalóasztalt, sőt tárgyalóasztalokat, melyek a mai napig megőrizték az akkori megjelenésüket és szinte karcok nélkül állják a sarat, a mindennapos használat során.
Természetesen nincsenek tönkretehettlen dolgok, de a keményfából készült, tölgyfa tárgyalóasztal egy magas kopásállóságú keményolajozott felülettel még egy nagyon komoly céges bulit is elbír. Nem gond, ha kiőmlik a bor vagy, ha körbeülés helyett inkább az aszalon foglalunk helyet. Egy 2-300 kilós „asztalka” bírja a strapát és nem mellesleg látványos is.
Vághatunk bele beépíthető konnektorokat, melyek kisebb nagyobb, klikkes, önműködő…
Tökéletesen passzol, funkcionálisan és megjelenésben is akár egy minimalista irodai környezetbe is, egy bontott tölgyfa gerendából készült tárgyalóasztal.
Keresd webáruházunk a tárgyalóasztalokat és kérj ajánlatot.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk írodabútorokat, tárgyalóasztalt tömör fából, bontott gerendákból és igény esetén bútorlapból is. Szeretjük a különleges megjelenésű, látványos megoldásokat, melyekkel segíthetjük megrendelőink üzleti sikereit. Sokféle stílusirányzatban mozgunk otthonosan, de a rusztikus, bontott gerendás, shabby chic a kedvencünk. Készítettünk már minimalista és bauhaus stílusú irodai enteriőrt, melyekhez elsősorban tölgyfát, rozsdás vagy rozsdamentes vasat, illetve egyéb különleges anyagot használtunk.
Szeretjük a kihívásokat és a különleges megoldásokat, melyek valamilyen szinten kitűnnek a tucatmegoldások közül. Keresd webáruházunkban a tárgyalóasztalokat és kérj egyedi ajánlatot az általad megálmodott bútorra.

ANYAGOK

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is. Igény esetén akár rozsdás vasat is felhasználunk bútoraink alkatrészeként.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és komolyabb igénybevételt is.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű tárgyalóasztalunk tapintásra sima és könnyen takarítható. Felülete strukturált, melyek mélységét megrendelőinkkel egyeztetjük.
Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is tisztítható.

MÉRETEK

4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) változatig bármekkora méretben gyártunk irodai és tárgyalóasztalokat.