BONN bauhaus stílusú fából készült rusztikus komód a gyártótól

Tömör fából készült, rusztikus vagy shabby chic stílusú, fiókos komód vagy éppen egy bútorlapos minimalista design megoldás? A BútorKovács és a HolzArt minden stílusrányzat megoldásait legyártja neked egyedi méretben.
Elsősorban a rusztikus vonal a kedvencünk, de 2023-tól már a klasszikus festett megoldásokat keverjük a bontott anyagokból készült elemekkel.
Gyakorlatilag bármilyen forma, szín és struktúra szóba jöhet. Kreatív csapatunk akár egy rozsdás redőnyvas és némi bontott tölgyfa gerendából is egy komódot tud „varázsolni”, amely leginkább egy ipari stílusú enteriőrbe illeszthető be.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk fából készült bútorokat, melyek elsősorban rusztikus kivitelben készülnek. Szeretjük a különleges, egyedi megoldásokat, ezért leginkább Industrial és Shabby Chic stílusúakat gyártunk. Használunk rozsdás fémet, bontott faanyagokat és egyéb más különleges alapanyagot. Elsősorban tölgyfa és bontott lucfenyőből készülnek bútoraink, melyek akár festett kivitelben is rendelhetőek. Készleten is előfordulhat néhány komód vagy tv állvány, de a legtöbb esetben egyedi kivitelben gyártunk.

ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is. Lakkozott rozsdás vagy színterezett felületű fém.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és komolyabb igénybevételt is.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, Shabby Chic jellegű asztalunk felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

MÉRETEK

Standard méretben 100, 120, 150, 170 és 200 cm hosszú, valamint 40 cm mély és 50 cm magas kivitelben. A leggyakrabban pedig egyedi megrendelésre készülnek, melyek méretét a megrendelő határozza meg.