FERROL minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól

Több, mint 25 éve gyártunk különböző bútorokat egyedi méretben. A legtöbb egyedi kivitelezésű termékünk a konyhabútor és egyéb az étkezőben megtalálható bútordarab. Mindezek közül, minden szempontból a legfontosabb a konyha, melyet a megrendelő igényeihez igazított elemekkel gyártunk le. Mivel az otthonunk egyik fő eleme, ezért nagyon nagy hangsúlyt kap az ergonómia és a különböző kényelmi vasalatok tökéletes megválasztása. Például, hogy csillapított záródásúak legyenek a fiókok és az ajtók, belső sarkoknál tökéletes legyen a helykihasználtság. Mindezen szempontok figyelembe vétele után jöhet még a többi, sok-sok apróság, amit egy igazán jó szakember tökéletesen fel tud vázolni a megrendelőnek és néhány apróbb, kreatív ötlettel könnyedén megold. Keress minket bizalommal, ha egy kreatív, tapasztalt csapatra bíznád a konyhabútorod elkészítését.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk konyhabútorokat, elsősorban rusztikus vagy Provence és Shabby Chic kivitelben. 90 %-ban fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. Természetesen a minimalista stílusú konyhaszekrények gyártását is vállaljuk, melyeket többnyire bútorlapból készítjük. Számos esetben pedig már a minimál stílusú elemeket keverjük a rusztikussal, hogy egy igazán látványos megoldást "alkossunk". Bontott gerendás konyhapultjaink tökéletesen beilleszthetőek egy bútorlapból készült környezetbe is.

KONYHAPULT ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.
Felületüket keményolajozzuk, hogy ellenálljon a mindennapi használatból eredő víznek és egyéb szennyező anyagoknak.

KORPUSZ ANYAGA

Fa táblásított lap anyagok formályában. Borovi, de igény esetén akár tölgyfa körpusszal is dolgozunk, melyet 3 rétegben lakkozunk.
Többnyire azonban bútorlapos korpuszokat készítünk, ABS élzárással, hogy tartós és strapabíró legyen a konyhabútor minden eleme. Gyakorlatilag minden bútorlapgyártó cég termékeit használjuk, melyeket egy bajai céggel szabatunk és élzáratunk.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS KONYHAPULT FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.