ROUEN provence stílusú fából készült íróasztal

Számos cégnek készítettünk már irodabútorokat, íróasztalt, melyek a mai napig szinte karcok nélkül állják a sarat, a mindennapos használat során.
Természetesen nincsenek tönkretehetetlen bútorok az irodában sem, de a keményfából készült, tölgyfa íróasztalok egy magas kopásállóságú keményolajozott felülettel még egy nagyobb céges bulit is kibírnak. Nem gond, ha kiömlik a bor vagy, ha körbeülés helyett inkább rajta foglalunk helyet.
Egy 100-150 kilós „íróasztalka” bírja a igénybevételt és nem mellesleg látványos is.
Vághatunk bele beépíthető konnektorokat, melyek kisebb nagyobb, klikkes, önműködő…
Tökéletesen passzol, funkcionálisan és megjelenésben is akár egy minimalista irodai környezetbe is, egy bontott tölgyfa gerendából készült íróasztal.
Nézz körül webáruházunkban az irodabútorok részen és kérj ajánlatot.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk íróasztalokat, tárgyalóasztalt tömör fából és igény esetén bútorlapból. Szeretjük a különleges kivitelű, látványos megoldásokat, melyekkel segítjük a cégek és a megrendelőink kényelmét és egyedi megjelenését. Sokféle stílusirányzatban mozgunk otthonosan, de a rusztikus, shabby chic a kedvencünk. Készítettünk már minimalista és bauhaus stílusú irodai enteriőrt, melyekhez elsősorban tölgyfát, rozsdás vagy rozsdamentes vasat, illetve egyéb különleges anyagot használtunk.
Szeretjük a kihívásokat és a különleges megoldásokat, melyek valamilyen szinten kitűnnek a tucatmegoldások közül.

ANYAGOK

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is. Igény esetén akár rozsdás vasat is felhasználunk bútoraink alkatrészeként.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és komolyabb igénybevételt is.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű asztalunk tapintásra sima és könnyen takarítható. Felülete strukturált, melyek mélységét megrendelőinkkel egyeztetjük.
Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is tisztítható.

MÉRETEK

4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) változatig bármekkora méretben gyártunk irodai és tárgyalóasztalokat.