Rusztikus, Shabby Chic konyhabútor inspiráció látványterv kisebb otthonba, nyaralóba

Több, mint 25 éve gyártunk különböző bútorokat egyedi méretben. A legtöbb egyedi kivitelezésű termékünk a konyhabútor és egyéb az étkezőben megtalálható bútordarab. Mindezek közül, minden szempontból a legfontosabb a konyha, melyet a megrendelő igényeihez igazított elemekkel gyártunk le. Mivel az otthonunk egyik fő eleme, ezért nagyon nagy hangsúlyt kap az ergonómia és a különböző kényelmi vasalatok tökéletes megválasztása. Például, hogy csillapított záródásúak legyenek a fiókok és az ajtók, belső sarkoknál tökéletes legyen a helykihasználtság. Mindezen szempontok figyelembe vétele után jöhet még a többi, sok-sok apróság, amit egy igazán jó szakember tökéletesen fel tud vázolni a megrendelőnek és néhány apróbb, kreatív ötlettel könnyedén megold. Keress minket bizalommal, ha egy kreatív, tapasztalt csapatra bíznád a konyhabútorod elkészítését.

A BútorKovács új irányvonalba fordult, és mostantól rusztikus konyhabútorokkal is gazdagítja kínálatát. Az elegáns, festett és rusztikus stílusok egyesítése révén a BútorKovács egyedi konyhatervezésben nyújt segítséget, amely nem csupán egy helyiség, hanem egy élettér megteremtését célozza meg.

Rusztikus konyha inspiráció: BútorKovács Rusztikus Konyhabútorok

A BútorKovács új irányvonalba fordult, és mostantól rusztikus konyhabútorokkal is gazdagítja kínálatát. Az elegáns, festett és rusztikus stílusok egyesítése révén a BútorKovács egyedi konyhatervezésben nyújt segítséget, amely nem csupán egy helyiség, hanem egy élettér megteremtését célozza meg.

A festett és a natúr fa varázsa egy rusztikus konyhabútornál

A BútorKovács műhelyében a festett stílus teljes pompájában ébred életre. A konyhabútorok festett, rusztikus és Shabby Chic stílusokban készülnek, kínálva ezzel egy sokoldalú választékot azoknak, akik szeretnék saját konyhájukat személyre szabni. A képen látható fehér frontú látványterv például tökéletesen illik egy kisebb konyhai térbe, ugyanakkor könnyen alkalmazható nagyobb helyiségekben is, más, hasonló elemekkel kombinálva.

Natúr Elemek, Bontott Fa Varázsa

A BútorKovács rusztikus konyhabútorainak egyik fő vonzereje a natúr elemek és a bontott faanyagok varázsa. Az ilyen elemek nemcsak esztétikai értéket adnak, hanem egyedi karaktert is kölcsönöznek a konyhának. A képen látható látványterv natúr elemeket emel ki a fehér környezetből, létrehozva egy letisztult, mégis meleg atmoszférát.

Kompakt Megjelenés, Nagy Hatás egy kompakt konyhabútornál

A BútorKovács által tervezett konyhák nemcsak szépek, hanem praktikusak is. A kompakt megjelenésű bútorok tökéletesen illeszkednek kisebb konyhákba, miközben könnyen alkalmazhatók nagyobb terekben is, ahol több hasonló elemmel kiegészítve a konyha funkcionális és stílusos központjává válhatnak.

Dekor Glettelt Falak és Klasszikus Fajansz Mosdó: Az Apró Részletek Élénkítik a Konyhát

A részletek az életteljes konyhát alkotják. A BútorKovács konyhájában a dekor glettelt falak és a klasszikus fajansz mosdó gondosan kiválasztott elemek, amelyek tovább fokozzák a konyha vonzerejét. Ezek az apró részletek nemcsak esztétikai értéket adnak, hanem egyfajta történetet is mesélnek, amely a konyha személyiségét hangsúlyozza.

Konyhai Elegancia a BútorKovács Műhelyéből

Végül is, a BútorKovács rusztikus konyhabútorai nem csupán bútorok, hanem kifejezés a konyha és az élet stílusáról. Az elegancia és a funkcionalitás ötvözése a műhely szakértelmének eredménye, amely mindenkinek lehetőséget ad egy olyan konyha megteremtésére, amely nemcsak látványos, de valóban otthonos.

Ha további részletekre vagy módosításokra van szükséged, kérlek, szólj! A BútorKovács konyhabútorainak tervezése során mindig szem előtt tartjuk a konyha használóinak igényeit és egyedi stílusát.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk konyhabútorokat, elsősorban rusztikus vagy Provence és Shabby Chic kivitelben. 90 %-ban fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. Természetesen a minimalista stílusú konyhaszekrények gyártását is vállaljuk, melyeket többnyire bútorlapból készítjük. Számos esetben pedig már a minimál stílusú elemeket keverjük a rusztikussal, hogy egy igazán látványos megoldást "alkossunk". Bontott gerendás konyhapultjaink tökéletesen beilleszthetőek egy bútorlapból készült környezetbe is.

KONYHAPULT ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.
Felületüket keményolajozzuk, hogy ellenálljon a mindennapi használatból eredő víznek és egyéb szennyező anyagoknak.

KORPUSZ ANYAGA

Fa táblásított lap anyagok formályában. Borovi, de igény esetén akár tölgyfa körpusszal is dolgozunk, melyet 3 rétegben lakkozunk.
Többnyire azonban bútorlapos korpuszokat készítünk, ABS élzárással, hogy tartós és strapabíró legyen a konyhabútor minden eleme. Gyakorlatilag minden bútorlapgyártó cég termékeit használjuk, melyeket egy bajai céggel szabatunk és élzáratunk.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS KONYHAPULT FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.