STOCKHOLM fa ágykeret a gyártótól

Magas minőségben, tömör fából vagy furnérozott kivitelben, egyedi méretre gyártott ágykeretek, közvetlen a gyártótól. Standard 140×200, 160×200, 180×200-as méretektől, az egyedi igényekhez igazodva készülnek ágyaink. Rendeld meg és küld el nekünk megjegyzésben, mekkora méretben szeretnéd, hogy legyártsuk neked!

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk rusztikus, bontott gerendából készült ágykereteket. Egyedi méretben, akár Shabby Chic stílusban is. Igény esetén minimalista stílusban vagy, mint a képen látható formát is elkészítjük neked.

ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerendákból. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is készítünk ágykeretet.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és komolyabb igénybevételt is. Pácolt és olajozott, de egyedi igényekhez mérten fedő festékkel kezelt franciaágyat is gyártunk. Színre festett kivitel RAL, NCS vagy egyéb más színskála alapján, megrendelésre. Természetesen antikolt festéssel is szívesen elkészítjük.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, Shabby Chic jellegű ágyunk olajozott felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

MATRAC, FEKVŐBETÉT

Az ár nem tartalmazza a matracot, csak az ágyrács (2 cm vastag fenyő deszka) standard tartozék.

MÉRETEK

90×200 centiméteres mérettől bármekkora méretben gyártunk ágykeretet.
Igény esetén kihúzható vagy felnyitható ágyneműtartós kivitelben is rendelhető.

ÁR

Az ágykeret ára fenyő alapanyaghoz igazított és lakozott felülettel készül. Más fafaj, illetve felületkezelés igény esetén egyedi árat küldünk.