VIGNALE rusztikus fa konyhapult bontott gerendából a holzarttól

Bontott gerendából vagy bontott gerendás megjelenésű, fából készült konyhapult, konyhaszigetpult. Sokak számára szinte elképzelhetetlen egy fa konyhai pult, hiszen nagyon nehéz takarítani, nem bírja a vizet és a felújítása is egy vagyon.
Mindezen tények igazak is, ha nem a megfelelő anyagot használjuk a fából készült munkapultok felületkezelésére. Mi a BútorKovácsnál nagyon sok időt és energiát fektettünk egy igazán jó és tartós felületkezelő anyag kikísérletezésébe, amivel a bontott gerendából készült, tölgyfa pultunk több éven át megtartja eredeti színét és jellegét.
Kilöttyen a víz, felborul a boros pohár, a mosogatás is egy kínszenvedés, mert folyton törlöd a kifröcsögő vizet? Nem kell ezzel foglalkozni többé!
Kérj tőlünk a BútorKovács-tól vagy a HolzArttól egy ajánlatot rusztikus, bontott gerendás konyhapultra, konyhaszigetpultra és mi legyártjuk neked egyedi méretben.
Akár 5 év garanciát is vállalunk minden általunk készített fa pultra, ami talán eléggé meggyőző. Nézz körül webáruházunkban és kérj ajánlatot.

Méretek 100 × 60 × 4 cm
GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk konyhabútorokat, elsősorban rusztikus vagy Provence és Shabby Chic kivitelben. 90 %-ban fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. Konyháinkhoz szinte mindíg bontott gerendás konyhapultokat ajánlunk, mivel az szinte örök élet, ha az általunk javasolt felületkezelési eljárást használjuk. Fontos természetesen a megjelenés is, de mivel egy minimalista konyhabútorhoz is tökéletesen passzol a bontott anyagból készült fa konyhapult, így viszonylag könnyű dolgunk van a tervezésnél.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS KONYHAPULT FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.

MÉRETEK

Elsősorban egyedi méretben gyártjuk. Szélességi és a hosszúsági méreteket is a megrendelő igényeihez alakítjuk. Standard méretekben pedig a 60 cm szélességet, illetve az IKEA pultjaihoz passzoló 65 cm szélességet határoztuk meg.