Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával

Fából készült étkezőasztalról

A tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok olyan bútorok, amelyek egyedülálló stílust és karaktert kölcsönöznek bármely étkezőnek vagy konyhának. Ezek a asztalok különlegesek, mert az általuk használt faanyagok már korábban más célokra szolgáltak, például régi épületekből, pajtákból vagy raktárakból származnak. A bontott gerendák eredeti, természetes textúrája és patinája egyedi jellegzetességekkel rendelkezik, amelyek megőrzik az idő múltának nyomait és történetét. Ezáltal minden egyes bontott gerendás étkezőasztal egyedi megjelenést és hangulatot kölcsönöz az étkezőnek, és lehetővé teszi, hogy egy kis történelmet vigyünk be otthonunkba.

Üdvözöljük a Fenntartható Szépség Világában

A bútorgyártás művészete 25 éves tapasztalattal

Örömmel mutatjuk be Önnek cégünket, amely több mint 25 éve foglalkozik rusztikus bútorok gyártásával és kreatív fa felületek készítésével. Az évek során számos ügyféllel és kihívással találkoztunk, amelyek mind hozzájárultak szakértelmünk és tapasztalatunk folyamatos fejlődéséhez.

BONTOTT GERENDÁS ASZTALOK
BONTOTT GERENDÁS ASZTALOK

A fenntarthatóság jegyében! Specializáció 15 éve

15 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy specializálódunk a fenntartható erdőgazdálkodásból származó vagy bontott faanyagok felhasználására, különös tekintettel a rusztikus étkezőasztalok gyártására. Azóta elkötelezetten dolgozunk azon, hogy olyan termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek nemcsak gyönyörűek és funkcionalitásukban kiválóak, hanem környezetbarát módon is előállítottak.

Kiváló minőség és kifinomult design

Az általunk kínált rusztikus étkezőasztalok kiváló minőségűek és strapabíróak, rendelkeznek egyedi, kézzel készített felületekkel, amelyek minden egyes darabot egyedivé tesznek. Többféle méretben elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és enteriőrjének megfelelő darabot.

A fenntarthatóság a szívügyünk! PEFC tanúsítvánnyal

Asztalainkhoz felhasznált faanyagok kizárólag bontásból származó vagy európai kereskedőktől származó, fenntartható erdőgazdálkodásból származó kemény lombos fafajokból származnak. Ennek köszönhetően termékeink PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garanciát jelent az erdők fenntartható kezelésére és megőrzésére.

Ha környezetbarát, minőségi és egyedi bútorokat keres, akkor rusztikus étkezőasztalaink tökéletes választások az Ön számára. Legyen részese Ön is a fenntartható szépség világának, és tegye otthonát még kényelmesebbé és stílusosabbá velünk!

Érkeznek legújabb, tömör fából készült étkezőasztalaink
Érkeznek legújabb, tömör fából készült étkezőasztalaink

Hogyan készülnek rusztikus étkezőasztalaink?

Amikor egy rusztikus étkezőasztal kézzel készül, az nem csupán egy egyszerű bútordarab, hanem egy igazi műalkotás. A kézi készítés minden egyes lépése gondos munkát és odafigyelést igényel, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Az egész folyamatot gondosan végzik el a kézművesek, akik sok időt és energiát fektetnek bele, hogy minden asztal egyedi és kifinomult legyen. Ennek eredményeként a kézzel készült rusztikus étkezőasztalok rendkívül értékes darabok, amelyek egyedi megjelenésükkel és kiváló minőségükkel kiemelkednek a tömegből.

Asztalaink mérete

Kínálatunkban szereplő rusztikus étkezőasztalok különböző méretekben érhetőek el, hogy minden igényt kielégítsenek. Az asztalok szélessége lehet 90 vagy 100 cm, míg hosszúságuk 250 vagy 300 cm lehet. Ezek a méretek ideálisak otthoni vagy kereskedelmi környezetben történő használatra.

Amennyiben az alapméretek nem felelnek meg az Ön elképzeléseinek, lehetőség van egyedi méretek rendelésére is. Az asztal akár 12 méter hosszúságig is gyártható, és az egyedi szélesség az Ön igényeinek megfelelően alakítható. Az egyedi méretekre vonatkozó árak egyedi ajánlat alapján kerülnek meghatározásra. Legyen szó kisebb lakásokról vagy nagyobb éttermekről, nálunk mindenki megtalálhatja az ideális méretű és stílusú rusztikus étkezőasztalt.

Az étkezőasztalok felépítése

A rusztikus étkezőasztalaink készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk a minőségi összeszerelésre és a stabil szerkezet kialakítására. A festool dűbelmarót használjuk az asztallap szelvényeinek összetiplizésére, hogy biztosítsuk az egyenletes és erős illeszkedést. Ez a technika lehetővé teszi számunkra, hogy precízen és hatékonyan dolgozzunk, így az asztal lapja hosszú évekig tökéletesen tartós marad.

RUSZTIKUS ÉTKEZŐASZTALOK Tartós, strapabíró könnyen takarítható étkezőasztalt szeretnél? Tetszenek a rusztikus, fából készült megoldások? Több évtizedre tervezed? Válasz rusztikus étkezőasztalaink közül, melyek tölgyfából készülnek, magas kopásállóságú felületet kapnak és a vizet is bírják. Egyedi elképzelésedhez mérten, akár egy inspirációs fotó alapján is elkészítjük.
RUSZTIKUS ÉTKEZŐASZTALOK Tartós, strapabíró könnyen takarítható étkezőasztalt szeretnél? Tetszenek a rusztikus, fából készült megoldások? Több évtizedre tervezed? Válasz rusztikus étkezőasztalaink közül, melyek tölgyfából készülnek, magas kopásállóságú felületet kapnak és a vizet is bírják. Egyedi elképzelésedhez mérten, akár egy inspirációs fotó alapján is elkészítjük.

A káva szerkezet stabilitását speciális káva vasalatokkal oldjuk meg, amelyek kiváló minőségű anyagból készülnek, és erős, megbízható kapcsolatot biztosítanak az asztal részei között. Ezáltal az asztalok nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül stabilak és biztonságosak is, így garantálva a hosszú távú használatot és megelégedettséget.

Választható felületi struktúra

Asztalaink felületének kialakítása is gondos kézimunkával történik, hogy minden egyes darab egyedi és kifinomult legyen. Széles választékot kínálunk különböző stílusirányzatokban, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa az igényeinek és ízlésének megfelelő megoldást.

 • Rusztikus: Az otthonos és természetes hangulat kedvelőinek. Különböző felületi struktúrák állnak rendelkezésre:
 • Fűrészelt, kefélt felület: Az eredeti fa textúrája és természetes szépsége kiemelve.
 • Gyalult, kefélt felület: Sima és elegáns megjelenés, finom részletekkel.
 • Gyalult – fűrészelt és kefélt felület: Kombinált technika, amely egyedülálló textúrát eredményez.
 • Provence: Elegáns és letisztult megjelenés a Provence stílus jegyeiben. Enyhén rusztikált, elegáns, letisztult fehérített felület: Világos és elegáns, ideális a klasszikus francia vidéki hangulathoz.
 • Shabby Chic: Bohém és egyedi megjelenés, melyben a rusztikus és a vintage stílus jegyei ötvöződnek.
  Erősen rusztikált felület, többféle felületi struktúra, 2-3 féle színárnyalat használatával: Lélegzetelállítóan egyedi és karakteres megjelenés.
 • Industrial: Modern és ipari megjelenés, mely a városi stílus szerelmeseinek kedvez.
  Erősen rusztikált felület, sötétebb, szürkésebb árnyalatokkal: Nyers és egyedi, ipari hangulatot áraszt.

Bármely stílust választja, garantáljuk, hogy asztalaink kiváló minőségűek és stílusosak lesznek, és tökéletesen illeszkednek otthona vagy irodája környezetébe.

Környezetbarát felületkezelés! Az egészség és a környezet védelme

Az asztalaink felületkezeléséhez kizárólag környezetbarát anyagokat használunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak. Ennek célja, hogy a felhasználásuk ne csak biztonságos legyen az egészségre nézve, hanem környezetvédelmi szempontból is felelősségteljes megoldást nyújtson.

Tanúsítványokkal rendelkező olajokat és pácokat használunk a Milesi cégtől

Felületkezelő anyagaink minőségét és biztonságosságát számos szigorú szabvány alapján ellenőrizzük. Ezek közé tartozik az EN 71.3, a DIN53160 és a DIN68861 szabványok, amelyek garanciát nyújtanak arra, hogy termékeink minden tekintetben megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Továbbá, a felületkezelés során kizárólag a Milesi cég környezetbarát termékeit, olajait és pác anyagait használjuk, hogy még inkább biztosítsuk a minőséget és a környezetvédelmet. Így Ön nyugodtan élvezheti asztalaink minőségét, anélkül hogy aggódnia kellene az egészségre vagy a környezetre gyakorolt hatások miatt.

Étkezőasztalainkat elsősorban natúr kivitelben kínáljuk, mivel hisszük, hogy a fa természetes színe teszi varázslatossá otthonát. Azonban lehetőség van egyedi színben is rendelni, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott enteriőrhöz. Minden esetben a Milesi cég pácaiból válogatunk, hogy biztosítsuk a minőséget és a fenntarthatóságot.

Étkezőasztalaink ápolása és takarítása

A keményolajozott étkezőasztalaink felülete könnyen tisztíthatók vegyszermentes tisztítószerekkel, így gyakorlatilag bármilyen, étkezésnél használt folyadékkiömlést (vörösbor) könnyedén eltávolíthat. A sima felület lehetővé teszi, akár egy pamutrongy használatát is a tisztításhoz, így mindennapi karbantartásuk egyszerű és hatékony.

Rólunk, mint gyártó

Ünnepeljük a minőséget és a hagyományt, mivel immár 25 éve vagyunk jelen az európai asztalosiparban. Az évek során vállalkozásunk szilárd alapokra épült, és fő küldetésünk a rusztikus, fa felületek mesterséges megalkotása. Bútorainkat nem csupán tárgyaknak tekintjük, hanem művészi alkotásoknak, melyek élettérünkben varázslatot teremtenek.

Kézzel készített termékeinkben a hagyományos mesterségbeli tudás és a modern design összeolvad, hogy olyan egyedi darabokat hozzunk létre, melyek megtestesítik az időtlen eleganciát és a funkcionalitást. Minden egyes darabot maximális precizitással és odafigyeléssel készítünk, hogy a legmagasabb minőséget és tartósságot nyújtsuk vásárlóinknak.

Hisszük, hogy a fa természetes szépsége és minősége egyedülálló érzést és hangulatot kölcsönöz otthonunknak. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden egyes részletben megmutassuk a fa természetes szépségét és varázsát. Legyen szó egy rusztikus étkezőasztalról vagy egy elegáns szekrénysorról, minden darabunkban megnyilvánul az általunk vallott elhivatottság és szenvedély a faipar iránt.

25 évnyi tapasztalatunk és elkötelezettségünk mellett továbbra is arra törekszünk, hogy inspiráljuk és meghódítsuk a fa szerelmeseit azáltal, hogy egyedi, magas minőségű termékeket kínálunk, melyek az otthonuk igazi ékességeivé válnak. Legyen részese a fa varázsának és válasszon minket bizalmával, hogy otthona legyen az álmai helye.

Related Articles

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
AsztalokFa bútorokInspirációk

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában – Rusztikus fa étkezőasztalok

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában - Rusztikus fa étkezőasztalok

BONTOTT GERENDÁS ASZTALOK
AsztalokInspirációk

Rusztikus étkező- és tárgyalóasztalok gyártása 1995 óta

Rusztikus étkező- és tárgyalóasztalok gyártása 1995 óta