AsztalokFa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Tömör fából készült bútorok a gyártótól, akár egyedi méretben

Tömör fából készült bútorok a gyártótól, akár egyedi méretben
Tömör fából készült bútorok a gyártótól, akár egyedi méretben

A tömörfa bútorok és egyéb berendezési tárgyak egyre fajsúlyosabb szereplőkké váltak a lakberendezés berkein belül a közelmúlt vezető trendjeit alapul véve. Ennek oka a vásárlók igényeinek kiszélesedése: ma már nem és kizárólag csak az a cél, hogy a választott bútor maradéktalanul illeszkedjen a kívánt stílus alapvető vonásaihoz, valamint a lehető legnagyobb kényelem és könnyű használhatóság, hanem a környezettel harmonizáló, azt nem túlterhelő előállítási mód, az ellenőrzött forrásból származó alapanyag és az időtálló tartósság.

Milyen bútorokat gyártunk tömör fából? Tartós megoldások egyedi méretben.

Ez vonatkozik a hagyományosan alkalmazott és általában tömör fából megalkotott bútordarabokra ugyanúgy, mint a már modern elvárásnak tekinthető egyéb kiegészítőkre is. A sor mára már felettébb hosszú a folyamatosan bővülő kínálat miatt: fürdőszoba bútorok, komódok, asztalok, ágyak, szekrények, TV állványok, székek, bortartók képezik a fő csapásirányt a teljesség igénye nélkül. Az első és talán legfontosabb feladat a vevő részéről a bútorra jellemző stílus meghatározása, szem előtt tartva a helyiség már létező jellemzőit, melyben elhelyezik majd. A következő maga a faanyag, amiből egyedi szempontok szerint és a megfelelő, kímélő eljárások felhasználásával készíti el a képzett asztalosmester a nyers bútort.

Azért írunk nyerset, mert apróbb változtatások felmerülhetnek a vásárló felől, amelyeket még a felületkezelés előtt kell tisztázni. Ezek után kerül a tömörfa bútorunk az előállítás végső fázisába, mely nem kevésbé fontos: a már említett felületi kezelés van már csak hátra ekkor, de ez adja meg a végső hangulatát szobánk díszének, példának okáért említsük meg az antikolás sziszifuszi feladatát. Ha mindez együtt van végig az egyedi gyártás alatt, csak ekkor lehetünk maradéktalanul elégedettek a végső produktummal és ami a legfontosabb, a vevő is boldogan veheti át az óhajai szerint megalkotott bútorát. A tökéletes munka meghozza hosszútávú eredményét is, hiszen aki látja, őszintén biztos lehet benne, ha ismerősei számára ajánlja a gyártót, azzal nem téveszt célt.

OTTHON FELÚJÍTÁS A BÚTORKOVÁCCSAL

Keress minket, ha egy rusztikus, shabby chic otthonra vágysz! Felújítás és berendezés közvetlen a kivitelezővel és a gyártóval? Egységes letisztult, egyedi megoldások? Egy cégtől minden bútor, padló és egyéb lakberendezési kiegészítő?

Pincétől a padlásig mindenben segít a HolzArt és a BútorKovács csapata! Legyen az hajópadló, konyhabútor, étkezőasztal vagy akár a mennyezetre szerelt, fa födémgerenda. Szeretnél mindent közvetlen a gyártótól venni, ha otthonod berendezéséről van szó? Természetes, fa alapanyagokban gondolkodsz, melyek tartósak és könnyen tisztíthatok? Rusztikus padló, konyhabútor, nappali vagy étkezőbútor, de éppenséggel akad nálunk antik födémgerenda is. Minden adott, hogy otthonod berendezése jó kezekbe kerüljön.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok