AjtólapokInspirációk

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le
Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le? Különleges beltéri faajtót keresel és imádod a természetes megoldásokat otthonodban?
Akkor a legjobb helyen jársz!
Jól tudjuk, hogy amikor kiválasztod a megfelelő ajtót számos tényező befolyásolja a döntésed, de általában az egyik az első tényező, hogy miből készüljön.

Miért válassz faajtót?
Bár nem okoz meglepetést, hogy sokan gondolják, hogy a fa a legjobb választás, ha ajtóról van szó. Mi azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy megértsd a „miértet”. Éppen ezért hoztunk néhány magyarázatot, hogy ezek ismeretében egy percig ne hezitálj tovább, ha ajtó vásárlásra kerül a sor.

ÉREDEKELNEK A FAAJTÓK

Minden faajtó igazán egyedi
A testreszabott megoldások és egyedi design napjainkban a tervezési trendek sarkalatos pontja, ha a belső térről van szó. Az igazság az, hogy te is, mint minden tulajdonos szeretné hozzáadni saját egyéniségét és stílusát az otthonához. A cél, hogy a lakóhely tükrözze saját személyiségedet, annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad a minden napokban.
Ahogyan minden ember egyedi, úgy minden BÚTORKOVÁCS által készített ajtó is az. Nincsenek sablonok, nincs egy minta, amit sorozatban gyártunk. Fa ajtóink különböző darabokból készülnek, hogy ne csak minőségi kivitelezést, hanem egyedi ajtót is biztosítsanak. Azért is van „könnyű” dolgunk, mert a fa természeti erőforrás és keresve sem találunk két egyforma darabot. Ez pedig egy gyönyörű, természetes megjelenésű ajtót eredményez, amely egyedülállóan csak a TIÉD!

Bízz bennünk- Ismerjük a fa ajtókat

Gyakran felmerül a kérdés, hogy a faajtó erős-e és hosszú évekig kitart-e. Tapasztalatunk alapján a válasz határozott: IGEN!
Több éve gyártunk fa ajtókat és mindig a tökéletességre törekedtünk. Hiszen amikor olyan anyaggal dolgozunk, mint a fa, akkor számtalan erőfeszítést kell tenni annak érdekében, hogy megértsük az anyagot. Az évek során nekünk sikerült és megtanultuk hogyan lehet a legjobban vágni, elhelyezni, formázni, ragasztani, és biztosítani, hogy tartósan megőrizze természetes szépségét.

NÉZD MEG MIKET KÉSZÍTÜNK

Sok különböző megjelenés
Akár az ajtó lesz a szoba fókuszpontja, akár a design eleme, a különböző fafajtákból elérhető stílusok és megjelenések gyakorlatilag végtelenek.
Az első szempont, amelyet figyelembe kell venni, a fa erezete.
Szereted az egyenes vagy hullámos mintázatot, a feszes vagy nyitott „szemeket”? Ezen kívül a fa fajtája és vágása egyaránt meghatározza az erezetét.

Egy másik fontos szempont a szín.
Minden fafajtának megvan a maga természetes színe, és a legtöbb fa pácolható, így sokféle színt lehet elérni. Annak érdekében, hogy pontosan a kívánt megjelenést kapja, szívesen készítünk mintát. Így a lakás bútoraihoz, a padlóhoz vagy dekorációhoz is tudjuk elkészíteni a kívánt színt.

A sok lehetőség és fafaj közül választhatsz. Tudjuk, hogy nehéz a döntés, ezért bemutatunk néhány népszerű modellt:

 • BERTOGNA
  rusztikus, shabby chic stílusú fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
 • MOTETTA
  rusztikus, koptatott fehér beltári ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
 • VADO
  koptatott, rusztikus, fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
 • VERTA
  natúr hatású, rusztikus fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
  ISMERD MEG TERMÉKEINKET

Bármilyen méret vagy forma

A fából készült BÚTORKOVÁCS ajtó rendelése teljes tervezési szabadságot biztosít. Bármilyen formát és méretet rendelhetsz, hogy illeszkedjen egy átalakítási projekthez vagy valóra váltsd nagyratörő vágyaidat egy hatalmas, rusztikus bejárati ajtóval.
Gyakorlatilag nincsenek korlátok, és ezt a rugalmasságot nem fogod megtalálni a műanyagból vagy egyéb eljárással készült ajtóknál.
A BÚTORKOVÁCS AJTÓKAT VÁLASZTOM

Related Articles

Fehérvár 2 rusztikus tölgyfából készült fürdőszobabútor
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

Fehérvár 1 rusztikus, festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Fehérvár 1 – Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor

Fehérvár 1 - Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor

Az Eco Serenity Cabin: kompakt faház a kényelem és fenntarthatóság egyszerre az ArchiVízió Építész irodától
InspirációkTiny House

Egyre közelebb az első Tiny House nyaralónk elkészítéséhez

Egyre közelebb az első Tiny House nyaralónk elkészítéséhez