AjtólapokInspirációk

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le
Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le? Különleges beltéri faajtót keresel és imádod a természetes megoldásokat otthonodban?
Akkor a legjobb helyen jársz!
Jól tudjuk, hogy amikor kiválasztod a megfelelő ajtót számos tényező befolyásolja a döntésed, de általában az egyik az első tényező, hogy miből készüljön.

Miért válassz faajtót?
Bár nem okoz meglepetést, hogy sokan gondolják, hogy a fa a legjobb választás, ha ajtóról van szó. Mi azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy megértsd a „miértet”. Éppen ezért hoztunk néhány magyarázatot, hogy ezek ismeretében egy percig ne hezitálj tovább, ha ajtó vásárlásra kerül a sor.

ÉREDEKELNEK A FAAJTÓK

Minden faajtó igazán egyedi
A testreszabott megoldások és egyedi design napjainkban a tervezési trendek sarkalatos pontja, ha a belső térről van szó. Az igazság az, hogy te is, mint minden tulajdonos szeretné hozzáadni saját egyéniségét és stílusát az otthonához. A cél, hogy a lakóhely tükrözze saját személyiségedet, annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad a minden napokban.
Ahogyan minden ember egyedi, úgy minden BÚTORKOVÁCS által készített ajtó is az. Nincsenek sablonok, nincs egy minta, amit sorozatban gyártunk. Fa ajtóink különböző darabokból készülnek, hogy ne csak minőségi kivitelezést, hanem egyedi ajtót is biztosítsanak. Azért is van „könnyű” dolgunk, mert a fa természeti erőforrás és keresve sem találunk két egyforma darabot. Ez pedig egy gyönyörű, természetes megjelenésű ajtót eredményez, amely egyedülállóan csak a TIÉD!

Bízz bennünk- Ismerjük a fa ajtókat

Gyakran felmerül a kérdés, hogy a faajtó erős-e és hosszú évekig kitart-e. Tapasztalatunk alapján a válasz határozott: IGEN!
Több éve gyártunk fa ajtókat és mindig a tökéletességre törekedtünk. Hiszen amikor olyan anyaggal dolgozunk, mint a fa, akkor számtalan erőfeszítést kell tenni annak érdekében, hogy megértsük az anyagot. Az évek során nekünk sikerült és megtanultuk hogyan lehet a legjobban vágni, elhelyezni, formázni, ragasztani, és biztosítani, hogy tartósan megőrizze természetes szépségét.

NÉZD MEG MIKET KÉSZÍTÜNK

Sok különböző megjelenés
Akár az ajtó lesz a szoba fókuszpontja, akár a design eleme, a különböző fafajtákból elérhető stílusok és megjelenések gyakorlatilag végtelenek.
Az első szempont, amelyet figyelembe kell venni, a fa erezete.
Szereted az egyenes vagy hullámos mintázatot, a feszes vagy nyitott „szemeket”? Ezen kívül a fa fajtája és vágása egyaránt meghatározza az erezetét.

Egy másik fontos szempont a szín.
Minden fafajtának megvan a maga természetes színe, és a legtöbb fa pácolható, így sokféle színt lehet elérni. Annak érdekében, hogy pontosan a kívánt megjelenést kapja, szívesen készítünk mintát. Így a lakás bútoraihoz, a padlóhoz vagy dekorációhoz is tudjuk elkészíteni a kívánt színt.

A sok lehetőség és fafaj közül választhatsz. Tudjuk, hogy nehéz a döntés, ezért bemutatunk néhány népszerű modellt:

 • BERTOGNA
  rusztikus, shabby chic stílusú fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
 • MOTETTA
  rusztikus, koptatott fehér beltári ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
 • VADO
  koptatott, rusztikus, fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
 • VERTA
  natúr hatású, rusztikus fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
  ISMERD MEG TERMÉKEINKET

Bármilyen méret vagy forma

A fából készült BÚTORKOVÁCS ajtó rendelése teljes tervezési szabadságot biztosít. Bármilyen formát és méretet rendelhetsz, hogy illeszkedjen egy átalakítási projekthez vagy valóra váltsd nagyratörő vágyaidat egy hatalmas, rusztikus bejárati ajtóval.
Gyakorlatilag nincsenek korlátok, és ezt a rugalmasságot nem fogod megtalálni a műanyagból vagy egyéb eljárással készült ajtóknál.
A BÚTORKOVÁCS AJTÓKAT VÁLASZTOM

Related Articles

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
AsztalokFa bútorokInspirációk

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában – Rusztikus fa étkezőasztalok

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában - Rusztikus fa étkezőasztalok

Március végén érkeznek a legújabb, fából készült konyhapult megoldásaink
Inspirációkrusztikus fa asztallapokrusztikus konyhabútor

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában!

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában! Rusztikus fa konyhapult

shabby chic stílusú mennyezet gerenda a HolzArttól
Fa gerendákInspirációk

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda
Fa parkettaFelújításInspirációk

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!