AsztalokFa bútorokFa gerendákFa parkettaInspirációkrusztikus konyhabútor

Vidéki stílusú otthon berendezése

Vidéki stílusú otthon berendezése
Vidéki stílusú otthon berendezése

Lakásfelújítás? Szeretnéd új otthonod berendezni? Vannak elképzeléseid, inspirációid az általad megálmodott stílusirányzathoz? Esetleg készítettél belsőépítésszel egy tervet?

Jó helyen jársz! A BútorKovács és a HOLZart csapata megoldja! Nem kell minden munkafázishoz szakembert keresned! Mi minden területre biztosítunk profi szakembert, hogy az otthonod a legjobb alapanyagokból és az általunk képviselt magas minőségben készüljön el.

Melyek azok a stílusirányzatok, ahol otthonosan mozgunk? Milyen stílusú enteriőröket készítettünk már?

A 12 év alatt volt szerencsénk minden stílusirányzatú szobát, komplett otthonokat berendezni, legyen az egy minimalista vagy éppen egy loft, industrial, illetve a kedvencünk a vidéki, rusztikus megjelenésű. Otthonosan mozgunk az összes stílusirányzat területén, de mégis, ami a kedvencünk az a vidéki, rusztikus design.

Miért áll közel hozzánk a régies, antikolt bútorok adta otthonos, nyugodt érzést kölcsönző enteriőrök „filingje”? Azt hisszük a kérdésben mindjárt benne is van a válasz. Egyszerűen jó hazamenni egy ilyen bútorokkal berendezett lakásba vagy éppen egy házba.

Számos rusztikus bútordarabot készítettünk már és az antikolási technológiánk is eléggé kifinomult, hogy a legéletszerűbben alakítsuk ki a megálmodott antikolt bútor felületi struktúráját. Ezen kívül már a svédpadló gyártást is elkezdtük, hogy ne csak a bútorok vehessék fel a vidéki stílusjegyeket.

Svédpadlóinknak és az általunk gyártott rusztikus födémburkolatnak köszönhetően egy komplett vidéki stílusú enteriőrt alkothatunk otthonodból. Legyen az egy lakás vagy egy komplett ház, esetleg egy nyaraló.

Természetesen, ha neked nem tetszenek a rusztikus bútorok, akkor szívesen segítünk más, akár egy loft vagy egy industriál stílusú lakótér kialakításában.

Végül pedig, ha egyik design sem a te stílusod, akkor válassz egy másik vonalat, mint a provence vagy a minimalista irányzat, esetleg keverve többet, ha tetszik az eklektikus!

Hol keress minket, ha szeretnéd otthonod berendezni vagy felújítani? Telefonon a +36 30 5049261-es telefonszámon vagy a butorkovacs@butorkovacs.hu e-mail címen.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
  FalburkolatFelújításInspirációk

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok