AsztalokFa bútorokInspirációkrusztikus fa asztallapok

ZÜRICH rusztikus tömör fa étkezőasztal: minőség és tartósság

ZÜRICH natur bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
ZÜRICH natur bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól

Egy rusztikus étkezőasztal az otthon szívének egyik legfontosabb darabja, és a ZÜRICH tömör fa étkezőasztalunk a minőséget és a tartósságot képviseli. Ez a rusztikus étkezőasztal valódi robosztus szerkezetet képvisel, mely hosszú éveken át biztosítja a megbízható és strapabíró kivitelt. Tölgyfából készül, ami garantálja az évtizedekig tartó szolgálatot, sőt akár generációkon át is szolgálhatja a családot.

Egyedi méretek és színek, hogy tökéletes legyen étkezőasztalod helykihasználása

ZÜRICH, rusztikus étkezőasztalunk többféle színben rendelhető, és egyedi szélességi és hosszméretek alapján gyártjuk. Méretben 90-100×160 centimétertől egészen a 120×400 centiméteresig variálható. Ha az adott hely engedi, akár 4 méteres hossz feletti változatokat is gyárthatunk. Az étkezőasztal elemei vastag bontott gerenda szelvényekből készülnek, melyeket koptatott, fehérített felületű és strapabíró olajokkal kezelünk.

ZÜRICH natur bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
ZÜRICH natur bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól

Egyedi szín és felületi struktúra étkezőasztalainknál

A szín és a felület struktúrájának mélysége is egyedi igények szerint állítható be, így lehetőség van egyedi megjelenésű, öreg hatású felületek reprodukálására is. A MILESI cég oldószermentes anyagaiból választhatók ki a pácok és olajok, de egy Shabby Chic stílusú feületet is megoldunk természetes, környezetbarát festékekkel.

ZÜRICH bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
ZÜRICH bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól

Rendeljen Ön is rusztikus étkezőasztalt!

Rendeljen Ön is egy rusztikus, tömör fából készült étkezőasztalt a gyártótól, és bízzon a pontos és precíz munkában! Ha cégként több darabot rendeltek, egyedi kedvezmények várnak!

Legyen a ZÜRICH, rusztikus asztalunk a konyhád vagy irodád dísze, és élvezd a minőségi fa bútorok varázsát mindennap!

Az étkezőasztalaink fenntarthatósága

Az étkezőasztalainkhoz a fát, minden esetben fenntartható erdőgazdálkodásból vásároljuk, és PEFC minősített kereskedőtől szerezzük be. Ezzel biztosítjuk, hogy termékeink nemcsak kiváló minőségűek és esztétikusak, hanem környezetbarátak is. Tudhatja, hogy vásárlásával nem járul hozzá az erdők pusztulásához, hanem támogatja a fenntartható erdőgazdálkodást és a környezetvédelmet.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

rusztikus, festet, provence ágykeret
Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...