Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Fa ágykeretek világában: Minőségi és stílusos fa ágyak a BútorKovács és HolzArt kínálatában

160x200-as franciaágy, fa ágykerettel, ágyneműtartóval
160x200-as franciaágy, fa ágykerettel, ágyneműtartóval

A minőségi és stílusos fa ágyak kiválasztása nemcsak az alvás minőségét befolyásolja, hanem az egész hálószoba atmoszféráját is meghatározza. Ha rusztikus vagy Shabby Chic stílusú fa ágyakkal szeretnéd berendezni hálószobádat, és mindezt kiváló minőségű, fenntartható faágyakkal szeretnéd megvalósítani, akkor jó helyen jársz.

Tömör fából készült ágykeretek webáruháza, rendeljen a gyártótól
Tömör fából készült ágykeretek webáruháza, rendeljen a gyártótól

Általában azt mondják, hogy az ágy a hálószoba központi eleme, és ez teljesen igaz. Egy fából készült ágy maga a pihenés szentélye, ahol feltöltődhetsz egy hosszú nap után, vagy csak egyszerűen lazíthatsz egy könyvet olvasva. Ezért fontos, hogy olyan ágyat válassz, ami nemcsak kényelmes és praktikus, hanem esztétikailag is megfelel az elvárásaidnak.

Egy fa ágykeret mérete, anyaga és stílusa mind-mind fontos szempont, amikor ágyat választasz. Ha egyedi igényeid vannak az ágy méretét vagy stílusát illetően, akkor jó hírünk van: a BútorKovács és a HolzArt mindent megtesznek azért, hogy kielégítsék ezeket az egyedi igényeket.

Törtfehér, provence, rusztikus egyedi ágykeret minden méretben
Törtfehér, provence, rusztikus egyedi ágykeret minden méretben

Fa ágykereteink mérete és stílusa

Fából készült ágyaink kaphatók standard méretekben, mint például 140×200, 160×200, vagy 180×200 centiméter, de természetesen egyedi igények szerint bármilyen méretben elkészíthetők. Ha egyedi méretre van szükséged, egyszerűen küldj egy e-mailt inspirációs fotóval, és megtervezzük és elkészítjük számodra az álmaid fa ágyát.

LYON íves fejvégű provence ágykeret esztergált lábakkal
LYON íves fejvégű provence ágykeret esztergált lábakkal

Az ágyak anyaga és felületkezelése

Az ágyak elsősorban bontott gerendákból készülnek, mint például fenyő vagy tölgyfa. Ezek az faanyagok garantálják az ágyak hosszú élettartamát és stabilitását. A felületkezelés során kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használnak, hogy biztosítsák a strapabíró és könnyen tisztítható felületet. A pácolt és olajozott, valamint a festett vagy antikolt ágyak mind a különleges igényeknek megfelelnek.

A fenntarthatóság jegyében

Fontos megjegyezni, hogy minden fából készült ágy, amelyet a BútorKovács és HolzArt gyártóktól vásárolsz, fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A faanyagot PEFC minősített kereskedőktől szerezik be, így biztosítva, hogy az erdők megőrzését és védelmét támogatják.

Fából készült ágykeretek gyártója, akár 180x200-as méretben is
Fából készült ágykeretek gyártója, akár 180×200-as méretben is

Ha minőségi és stílusos fa ágykeret keresel, amely nemcsak kényelmes és praktikus, hanem fenntartható és környezettudatos is, akkor a BútorKovács és HolzArt gyártók által, fából készített ágyak a tökéletes választások számodra. Rendeld meg most, és élvezd az álmaid ágyának minden előnyét!

Szívesen legyártjuk neked álmaid fából készített ágykeretét. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

rusztikus, festet, provence ágykeret
Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...