Fa gerendákInspirációkrusztikus konyhabútor

Angol stílusú festett konyhabútor főlé rusztikus fa gerenda dukál

rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda
rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda

Manapság nagyon divatos az angol stílusú, festett konyhabútor és a rusztikus fa gerenda. Nem is értjük, hogy miért. 🙂 A válasz végtelenül egyszerű. Időtálló, látványos megoldásokat láthatunk egy ilyen stílusú konyhabútor ajtófrontjain, illetve a párkány megoldások is ebben a stílusirányzatban a legdíszesebbek.

Eleganciát és kifinomultságot sugároznak, mivel ebben a dizájnban gyártott bútorok igazán mívesek és rengeteg szakértelmet igényelnek. Továbbá a gyártót is minősítik, hiszen nagyon kevesen tudnak ilyen profilmart elemeket legyártani tökéletes minőségben.

A festett bútorok amúgy is rengeteg precizitást igénylenek, de az angol stílus még egy fokkal nehezít a helyzeten. Nagy ívű, éles marású profilok, melyek elmennek a legapróbb legömbölyített sarokmegoldásokig. Gyakorlatilag egy mester minden precizitására szükség lesz, ha egy ilyen jellegű bútort szeretne készíteni.

Önmagában is az egyik leglátványosabb megjelenésű design bútor manapság, amely igencsak népszerű a rusztikus megoldásokat kedvelők között is. Ugyanis tökéletesen kombinálható egy rusztikus, bontott gerendából készült munkapulttal vagy éppen a mennyezetre helyezett Shabby Chic stílusú gerendákkal.

Angol stílusú, festett konyhabútor, rusztikus konyhapulttal, bontott gerenda hatású födémgerendákkal. A padló pedig egy 200 éves ház padlásdeszkáiból épített parketta burkolat. Összhatásra mindez egy igazán múltidéző, otthonos megoldás, amely hűen tükrözi a kivitelező és a megrendelő kifinomult, precíz ízlését.

Kevés cég tud egy ilyen enteriőrt „megalkotni” hiszen minden összetevője egyedileg készül és nagyon sok munkaóra befektetésével gyártódnak ezek a hibátlan darabok.

A munkájára igényes, pontos, precíz szakemberek csipetnyi művészi hajlammal az angol stílus kedvelői közül.

Ezekkel a kulcsszavakkal keressünk szakembert, ha beleszerettünk egy Angol stílusú, egyedi konyhabútorba, melyek díszeként szolgálhatnak a rusztikus födémgerendák. Biztosan sok ilyen weboldal van, ahol rusztikus, angol stílusú konyhabútort gyártanak, de nézzük át alaposan is figyeljünk az apróbb részletekre is. 

Amennyiben nem szeretnétek sokat keresgélni, akkor javasoljuk az ART MIRROR-t és a BútorKovácsot, akik már számos, ilyen jellegű enteriőrt (angol stílusú) készítettek.

Az ART MIRROR cég, az egyedi, festett konyhabútorok terén az egyik legjobb az országban, míg a BútorKovács a rusztikus, Shabby chic stílusirányzat egyik úttörője.

Mindkét cég termékeivel kapcsolatban weboldalukon tudtok komolyabban nézelődni, de személyesen is láthatjátok a bútorokat és a gerendákat a biatorbágyi bemutatóteremben az ART MIRROR Kft-nél.

Angol stílusú konyhabútor és rusztikus fa gerenda az álmod?

Néhány gyors kérdésre, gyors választ a +36 30 504 9261-es telefonszámon kaphattok vagy érdeklődjetek e-malben a butorkovacs@butorkovacs.hu címen.

Felújítanád otthonod?

KÉRJ TŐLÜNK EGY KOMPLETT AJÁNLATOT!

Segítünk berendezni a pincétől a padlásig,

padlótól a mennyezetig.

  Related Articles

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk – asztalaink felületének megmunkálása

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk - asztalaink felületének megmunkálása

  Receive the latest news

  Subscribe To Our Weekly Newsletter

  Get notified about new articles