AsztalokFa bútorokInspirációk

Bolzano bontott gerendás rusztikus étkezőasztal

Bolzano bontott gerendás rusztikus étkezőasztal
Bolzano bontott gerendás rusztikus étkezőasztal

A Bútorkovács asztalos műhely büszkén mutatja be a Bolzano bontott gerendás étkezőasztalt, mely a rusztikus stílusú konyhák és étkezők tökéletes kiegészítője. Ez a rendkívül megnyerő asztal egyedi tölgyfából készült, és magában hordozza az igazi kézműves munka és az örökségépítés szellemét.

Főbb Jellemzők:

Minőségi tölgyfa étkezőasztal

A Bolzano étkezőasztal masszív, tömör tölgyfából készült, mely nemcsak szépséget, hanem tartósságot is garantál. A természetes színárnyalatok és a fa egyedi jegyei minden egyes étkezőasztalnál változhatnak, létrehozva ezzel egyedi, természetes kinézetet. A speciális keményolajozás pedig megvédi a mindennapos használatból eredő szennyeződésektől.

rusztikus étkezőasztal tömör tölgyfából
rusztikus étkezőasztal tömör tölgyfából

Rusztikus elegancia

Az asztal rusztikus dizájnját a bontott gerendák és az egyedi fafelület hangsúlyozza. A természetes repedések, csomók és textúrák a rusztikus stílus rajongóinak igazi gyönyörűséget nyújtanak.

Robusztus kivitelű étkezőasztal

A Bolzano, rusztikus stílusú étkezőasztalunk nemcsak esztétikailag lenyűgöző, hanem a masszív szerkezetének köszönhetően, akár egy életen át kiszolgálja tulajdonosát. A bontott gerendák szilárd alapot nyújtanak a mindennapos használathoz és akár egy nagyobb összejövetelhez is.

Kézműves megmunkálás

Minden rusztikus stílusú étkezőasztal a Butorkovács műhelyében készül, 90 %-ban kézi megmunkálással és gondos odafigyeléssel. A precíz megmunkálás és a részletek iránti figyelem garantálja, hogy egy olyan bútordarabot kapjon, amely az idők során is megőrzi szépségét, eleganciáját.

Bolzano bontott gerendás rusztikus étkezőasztal
Bolzano bontott gerendás rusztikus étkezőasztal

Éttermeknek, akár 4 méter hosszban is Ideális lehet

A Bolzano, rusztikus étkezőasztalunk tágas terekben is lehetővé teszi, hogy egy nagyobb baráti társaságot kényelmes leültessünk. Egyedi kialakításával és rusztikus vonásaival magához vonzza a figyelmet, és otthonossá varázsolja a konyhát vagy étkezőt esetleg egy étterem különböző enteriőrjeit.

Ha Ön szereti a rusztikus stílust és az egyediséget, a Bolzano bontott gerendás rusztikus étkezőasztal a tökéletes választás. Rendezze be otthonát egy olyan bútordarabbal, amely nemcsak gyönyörű, hanem történettel is rendelkezik.

Keressen minket bizalommal a +36305049261-es telefonszámon vagy nézzen be webáruházunkba, ahol a Bolzano, rusztikus étkezőasztalunk is található. Ajánlatkérését a butorkovacs@butorkovacs.hu címre várjuk.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

rusztikus, festet, provence ágykeret
Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...