AsztalokFa bútorokInspirációk

Érkeznek legújabb, tömör fából készült étkezőasztalaink

Érkeznek legújabb, tömör fából készült étkezőasztalaink
Érkeznek legújabb, tömör fából készült étkezőasztalaink

Még keresed otthonodba a legjobban passzoló, fából készült étkezőasztalt? A BútorKovácsnál biztosan megtalálod az igazit, amit tökéletesen beleillik az általad vagy a belsőépítészed által megálmodott enteriőrbe.

Bármilyen formájú, színű és méretű asztalt választhatsz, mivel az egyedi igényeidre tudjuk szabni. Tőlünk lehet rusztikus vagy provence, esetleg shabby chic vagy éppen minimalista.

Szeretnél több féle fafajból válogatni? Azt is megoldjuk neked. Elsősorban fenyő és tölgy fafajokkal dolgozunk, de gond nélkül megoldjuk a kőris, vörösfenyő, nyírfa vagy éppen valamilyen egzotikus alapanyag beszerzését is.

Itt néz körül, ha étkezőasztalt keresel! https://butorkovacs.hu/butorok/etkezo/

Kültéri vagy beltéri? Csak a felületkezelésen múlik. Beltérre és kültérre is van megfelelő felületkezelő anyagunk, ami ellenállóvá teszi, bármilyen külső hatások érik.

Hosszabbítható asztalt is lehet rendelni?

Természetesen igen! Bármelyik új vagy már régebbi típusból készítünk fix és kihúzható kivitelt. A legtöbb esetben a minimum méret 140 cm hosszú, amibe belefér a speciális asztal vasalat. Mivel sokféle méretű és szerkezetű kihúzható asztal vasalat létezik, ezért mi csak a jól bevált 3 féle méretet használjuk egy német cég termékei közül.

A 3 féle méretből a legkisebb verzióba 60 cm toldható be, míg a következő méretbe 2×60 cm és az utolsó, legnagyobba pedig 3×60 centiméteres vendégoldallal toldhatjuk meg étkezőasztalunk méretét.

A sok standard asztaltípuson kívül inspirációs fotók alapján is készítenek étkezőasztalt?

Tömör fa étkezőasztalaink 80 %-a inspirációs fotók alapján készül. Pinterestről vagy Instagrammról letöltött inspirációs fotókból kapunk néhányat, melyekből kialakul a végleges forma. Egyik fotón a láb formája, ami tetszik a megrendelőnek, a másikról pedig a tető struktúráját kell leutánoznunk. Így alakul ki az egyedi étkezőasztal formája.

Mennyi idő, mire elkészül a megrendelt termék?

Sajnos ezt több tényező befolyásolja és a legtöbb esetben 3-4 hétre vállalunk étkezőasztal gyártást, ha nem fut éppen egy komplett ház projektünk. Akkor ez az idő kitolödhat 5-6 hétre is. Természetesen próbáljuk összhangban tartani a munkákat, hogy ne legyen annyira szétdarabolva a kapacitásunk, így ha összejön 4-5 db tömör fa asztal megrendelés, akkor nekiállunk egyben az egésznek. Ebben az esetben a akár előbb is elkészülhet egy később megrendelt bútordarab.

Amennyiben megtetszett valamelyik asztalunk vagy látsz bármelyikben is fantáziát, hogy készítsünk neked ebből esetleg egy rusztikus verziót, akkor kérj ingyenes ajánlatot egy vagy akár több asztalra. Írásban a butorkovacs@butrkovacs.hu címen vagy keress minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
  Asztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa gerendákInspirációk

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?