Fa bútorokFa gerendákFa parkettaInspirációk

Ismerd meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és díszítsd otthonodat is rusztikus födémgerendával!

Ismerd meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és díszítsd otthonodat is rusztikus födémgerendával!
Ismerd meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és díszítsd otthonodat is rusztikus födémgerendával!

Új otthonba költözöl? Felújítás előtt állsz vagy felfrissítenéd a mostani tereket? Ismerd meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és díszítsd otthonodat is rusztikus födémgerendával!

Miért éppen födémgerenda?

Eszedbe jutott már milyen sokszor nézed a plafont? Ébredéskor, álomba merülés előtt vagy csupán a délutáni pihenés során tekinteted sokszor elidőzik… miközben gondolataid valahol egészen máshol járnak… Belegondolva ezekbe az értékes pillanatokba, nem is kérdés miért fontos megfelelő időt fordítani a mennyezetünk esztétikájára.
Erre kínál megoldást a BÚTORKOVÁCS! Napjainkban a rusztikus mennyezet lehetőséget kínál arra, hogy ötvözzük a régmúlt katedrálisok hangulatát egy vidám élettel teli otthon megjelenésével.

ÉRDEKEL A FÖDÉMGERENDA?

Milyen stílust választhatok?

Azontúl, hogy a fa a belsőépítészet egyik legnemesebb anyaga, amely textúrájával és megjelenésével melegséget teremt, valamint kifinomult stílus és ízlés benyomását kelti. A fa és ezáltal a födémgerenda természetközeli megoldást kínál, aminek köszönhetően a csupasz fa földes eleganciát kölcsönöz a sokszor sivár mennyezetnek.
Kivételes tulajdonságai és feldolgozási képességei lehetővé teszik, hogy ne csak esztétikus látvánnyal, de az otthon kellemes érzésével is elkényeztessen. A fa díszgerenda alkalmazása az egyik legnépszerűbb anyag a mennyezet tervezésben, mivel a natúr vagy festett fa felmelegít minden teret és jól kompenzálja a hűvös mennyezeti megoldásokat.

Stílusok:

  • Shabby chic, amikor színben és felületi strukturával is a lehető legantikoltabb a gerenda.

  • Rusztikus, amikor a felület kidolgozása közepes strukturált és a festésen is látszik, hogy egy öregebb, antik gerendáról beszélünk.

  • S két felület kombinációja.
   Te melyiket választanád?

TALÁLD MEG A HOZZÁDILLŐ DESIGNT

Nem csak a mennyezetre a falakra is!

A rusztikus födémgerenda nem csupán arra alkalmas, hogy mennyezeti gerendaként egyedi hangulatot teremtsen a nappaliban vagy az otthon közösségi tereiben. De remek kiegészítője lehet bármely beltéri-vagy terasz projektnek, sőt az unalmas fehér falakat is valódi műalkotássá varázsolja. A lucfenyő, vagy tölgyfa gerendák vintage megjelenést kölcsönöznek minden belső térnek vagy rusztikust csavart adnak egy modern konyhának.
Inspirálódj oldalunkon vagy álmodd meg és rendeld meg a hozzáillő gerendát, mellyel felejthetetlen tereket hozhatsz létre otthonodban. Engedd el a fantáziád és használd a fát elsődleges anyagként vagy más anyagokkal kombinálva. Függetlenül attól, hogy a cél egy enyhén textúrált mennyezet antikolt gerendával való lefedése vagy egy sima falfelület kiemelése, több megoldás közül választhatsz. Akár Toszkánában, akár az angol romantika egyik kisvárosába szeretnéd magad érezni gerendáinknak köszönhetően.
Rendeld meg a hozzáillő gerendát, amit standard (2, 3, 4, 5, 6 méter hosszú szálakban rendelhető) vagy akár ennél hosszabb, egyedi méretekben is kiszállítunk számodra.

Mindezt pedig 4 féle standard befoglaló méretben kérheted:

  • 19 cm magas és 17 cm széles

  • 13 cm magas és 19 cm széles

  • 12 cm magas és 12 cm széles

  • 6 cm magas és 9 cm széles.

Személyre szabott kéréseket is szívesen teljesítünk- legyen szó a színkombinációt vagy méreteket illetően- a csodálatos és szemet gyönyörködtető végeredmény érdekében.

SZERETNÉK AJÁNLATOT KÉRNI rusztikus mennyezetgerendára

Nem csak természetes, környezetbarát is!

Fontos számunkra a természet megóvása és tisztelete, éppen ezért környezetbarát módon:

  • oldószermentes anyagokkal,

  • vizes bázisú festékekkel és

  • BIO olajjal dolgozunk.

Egyedi megoldások!

A natúr felületkezelés nélküli, standard színekből 5 félét gyártunk. Ezenfelül pedig a Milesi cég színskálájáról választható egyedi pác színekben vagy RAL és NCS (RAL-NCS színskála) színben is elérhetőek termékeink. A lucfenyő vagy tölgyfa gerendák egyaránt könnyen tisztíthatók, törölgethetőek és tapintásra sima felülettel rendelkeznek.
Ha valaha is vágytál arra, hogy egy parasztház tornácán borozgass, vagy vidéki költő módjára pihenj a kandalló mellett az antik mennyezet a menedékében, akkor ideje méretet venni a nappali mennyezetéről… Sőt, mivel a rusztikus séma soha nem megy ki a divatból- ahogyan te is csak jobb leszel az idő múlásával- bátran nyugtázhatod, hogy a régi világ boltozatának mindig helye lesz az újban.

Rendelés menete:

Igény esetén helyszíni felméréssel vagy leadott méretek alapján árajánlatot követően igazoljuk vissza rendelésedet. Ha egyedi színt szeretnél akkor színmintát készítünk, majd az alapján indulhat a gyártás, miután e-mailben visszaküldted a választott kódot. A gyártást követően pedig vállaljuk a gerendák mennyezetre vagy falra való felszerelését, speciális szerelési igények (pl. mennyezetfűtés) esetén is.

Rusztikus dísz gerendát vagy födémgerendára ITT kérj ajánlatot!

Ha bármilyen kérdésed van a födémgerendákkal kapcsolatban, ne habozz és lépj velünk kapcsolatba!

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?